Cum să modificați tonul de apel al unui contact pe Android

Unul dintre marile succese ale primelor telefoane mobile de acum 20 de ani au fost celebrele „tonuri de apel” și „tonuri de apel”. Am trecut rapid de la melodiile în format midi la cele mai moderne „sunete”. Dar odată cu trecerea timpului, oamenii s-au obișnuit, până când au uitat practic subiectul și au lăsat tonul de apel implicit care vine standard pe telefon de cele mai multe ori. Astăzi, vom vedea cum să-l schimbăm, atât individual, cât și colectiv .

Nu ți s-a întâmplat niciodată să mergi în autobuz sau în tren, sună un telefon și crezi că e al tău? Totul pentru a verifica telefonul mobil, pentru a vedea că nu sună, și pentru câteva secunde mai târziu, vedeți persoana de lângă noi care răspunde la apel. Știi cum se rezolvă asta? Setarea unui ton de apel personalizat .

Cum să schimbați tonul de apel al unui contact într-un MP3 sau un sunet specific

Lucrul bun despre smartphone-uri astăzi este că putem atribui un ton de apel specific fiecăruia dintre contactele noastre. Nici nu este vorba de a face acest lucru cu toate numerele de pe ordinea de zi, ci cu cele mai recurente.

Deci, dacă Marșul Imperial al lui Darth Vader sună brusc, vom ști imediat că primim un apel de la șef. Sau dacă sună plumbul lui SpongeBob, vom ști că este prietenul bețiv de serviciu să iasă la câteva beri.

Pentru a seta un ton de apel personalizat trebuie doar să urmăm pașii următori:

  • Deschidem agenda noastră de contacte.
  • Selectăm contactul pe care dorim să îl personalizăm.
  • Faceți clic pe meniul derulant superior (3 puncte verticale) și faceți clic pe „Set ton”.

Apoi, Android ne va întreba cu ce aplicație dorim să finalizăm acțiunea. Selectăm opțiunea „ Fișiere audio ” (sau similar) și alegem fișierul mp3 sau wav pe care dorim să îl folosim ca ton de apel personalizat pentru acea persoană.

Pentru ca acest lucru să funcționeze, evident, este necesar să fi descărcat anterior melodia sau fișierul de sunet pe care dorim să îl folosim pe telefon.

Dacă nu avem niciun fișier audio, putem alege și unul dintre sunetele pe care Android le vine standard . Le putem accesa selectând „ Stocare multimedia ”, în loc de „ Fișiere audio ”, atunci când alegem „ Set ton ” în setările oricărui contact.

Notă: la sfârșitul postării recomandăm surse pentru a obține tonuri de apel personalizate pe Android.

Cum să modificați tonul de apel al tuturor contactelor mobile în același timp

Acestea fiind spuse, acum că am început să setăm tonuri de apel personalizate, este posibil să dorim să schimbăm tonul de apel implicit pentru toate celelalte apeluri. Pentru a face acest lucru, vom urma următorii pași:

  • Deschidem meniul de setări Android.
  • Facem clic pe „ Sunet ”.
  • Selectăm „ Ton de apel telefonic ” și alegem melodia de aplicat.

Odată selectat noul ton de apel, toate apelurile vor suna cu melodia setată.

Unde putem descărca sau obține tonuri de apel noi pentru Android?

Dacă nu avem nicio melodie sau ton descărcat pe mobil, cel mai simplu lucru pe care îl putem face este să instalăm o aplicație precum Zedge. Este una dintre cele mai populare pentru a schimba sunetele notificărilor, apelurilor și alarmelor pe Android și are un catalog cu adevărat fiară, cu milioane de audio.

Descărcați tonuri de apel și fundaluri QR-Code ZEDGE ™ Dezvoltator: Zedge Preț: gratuit

Este actualizat constant și în acesta putem găsi o mulțime de hituri actuale, muzică latină, hip hop, sunete de jocuri video, efecte sonore, rock, pop, comedie și multe altele. Peste 100 de milioane de instalări și un rating de 4,6 stele.

Dimpotrivă, dacă preferăm să ne creăm propriile tonuri de apel, putem folosi și aplicația gratuită Ringtone Maker. O aplicație simplă pentru a edita mp3 și alte fișiere audio și a le converti în tonuri de apel mobile.

Descărcați QR-Code Ringtone Maker - creați ton de apel cu muzică Dezvoltator: Big Bang Inc. Preț: Gratuit

S-ar putea să fiți, de asemenea, interesat să aruncați o privire la postarea „ Cum să personalizați sunetele de notificare pe Android ”.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .