Peste 20 de cursuri online gratuite despre Microsoft Office în spaniolă

Urmând alte posturi precum „17 cursuri online privind securitatea computerului și securitatea cibernetică”, „17 cursuri gratuite pentru programatori și editori multimedia” sau „23 cursuri online pe Microsoft Excel”, astăzi vă aduc o listă completă de cursuri online pe Microsoft Office .

Toate cursurile sunt gratuite, în limba spaniolă perfectă (cu excepția unui cuplu în engleză cu subtitrări) și sunt destinate instrumentelor de birou populare precum Microsoft Word, Power Point, Access și Outlook .

21 de cursuri online gratuite despre Office Automation (Word, Access, Power Point și Outlook)

În continuare, vă las un mic rezumat al fiecărui curs împreună cu linkurile de înscriere pentru toți cei interesați care doresc să se înscrie. Instruirile se desfășoară online prin intermediul unor platforme precum Tutellus sau Udemy, predate de profesori experți în domeniu.

Cursuri Microsoft Word

1. Aflați Word 2013 avansat Cu certificat final pentru cei mai buni studenți

Tutorial gratuit pentru a afla cum să obțineți întregul său potențial pentru revizuirea automată a textului, adăugând obiecte precum imagini și forme. Cu certificat final pentru cei mai buni studenți.

Platforma: Tutellus | Durata aproximativă: 2 ore (11 cursuri video) Vezi cursul

2. Learn Word 2013 - Basic

În acest curs online Word, veți afla ce este Word 2013 și care sunt cele mai remarcabile știri ale acestuia în comparație cu versiunile anterioare. Cu certificat final pentru cei mai buni studenți.

Platforma: Tutellus | Durata aproximativă: 44 de minute (7 cursuri video) Vezi cursul

3. Sfaturi pentru a fi mai eficient în Word (engleză cu subtitrări)

Sfaturi și trucuri pentru a profita la maximum de Microsoft Word. În acest curs vom învăța să formatăm și să stilăm paragrafe rapid și consecvent. De asemenea, vom vedea cum să ne personalizăm mediul Word pentru a pune la îndemână tot ce avem nevoie.

Platforma: Udemy | Durata aproximativă: 44 de minute video | Vezi cursul

4. Introducere în Word 2010 Curs

Acest curs vă va arăta cum să navigați în interfața programului, să deschideți și să salvați un nou document sau șablon și să utilizați diferitele vizualizări disponibile în Word 2010.

Platforma: Tutellus | Durata aproximativă: 36 de minute (25 de cursuri video) | Vezi cursul

5. Fundamentele Microsoft Office: Outlook, Word și Excel (engleză cu subtitrări)

Acest curs face parte din certificatul Microsoft Professional Program în asistență IT . Aici vom învăța să creăm și să gestionăm documente Word, să organizăm informații în tabele, să efectuăm calcule de date, să creăm grafice și să gestionăm corect e-mailurile.

Platformă: edX | Durata aproximativă: 6 săptămâni (5 ore pe săptămână) Vezi cursul

6. Introducere în Word 2010

În acest curs vom învăța cum să profităm de șabloanele Word, să descoperim interfața Word 2010, să personalizăm instrumentul cu noi file, grupuri și comenzi și, în cele din urmă, să ne familiarizăm cu Word 2010.

Platforma: Udemy | Durata aproximativă: 36 de minute video | Vezi cursul

7. Tutorial de bază pentru Word 2013

Tutorial de bază Word în care veți învăța cum să gestionați și să profitați la maximum de procesoarele de text, cum ar fi Microsoft Word. Cu certificat final pentru cei mai buni studenți.

Platforma: Tutellus | Durata aproximativă: 11 minute (5 cursuri video) Vezi cursul

8. Microsoft Word 2016 pentru utilizatorii noi și intermediari (engleză cu subtitrări)

Acest curs conține 15 tutoriale cu sfaturi și trucuri pentru Microsoft Word 2016. Sunt tratate subiecte precum macro-uri, automatizări Word, tezaur și statistici de lizibilitate, tehnici cu ferestre multiple și multe altele.

Platforma: Udemy | Durata aproximativă: 37 de minute video | Vezi cursul

9. Scrie pentru a convinge

În acest MOOC, veți învăța să scrieți pentru a convinge din aspecte cheie și strategii de argumentare scrise pentru a realiza o comunicare eficientă și convingătoare.

Platformă: edX | Durata aproximativă: 6 săptămâni (5 ore pe săptămână) Vezi cursul

Cursuri Microsoft Power Point

10. Introducere în PowerPoint 2010

În acest curs online Powerpoint veți descoperi toate interfața de bază și funcționalitățile PowerPoint din mâna unui profesor certificat Microsoft, cum ar fi Microsoft Office Master Specialist.

Platforma: Tutellus | Durata aproximativă: 35 de minute (24 de cursuri video) Vezi cursul

11. Curs introductiv la PowerPoint 2010

Curs introductiv la Power Point 2010 care se ocupă de interfața Power Point 2010, cum se deschide și se salvează o prezentare și vizualizări (prezentare, zoom, ferestre multiple).

Platforma: Udemy | Durata aproximativă: 35 de minute video | Vezi cursul

12. Introducere în PowerPoint 2013

În acest curs, elevul va învăța să se ocupe de PowerPoint 2013 fluent începând de la zero . Printr-o serie de exerciții simple veți învăța toate trucurile și instrumentele necesare pentru a lucra în mod normal în această aplicație.

Platforma: Udemy | Durata aproximativă: 3 ore de video | Vezi cursul

13. PowerPoint 2010: Creați prezentări eficiente

În acest curs veți putea gestiona toate instrumentele și opțiunile într-un mod foarte eficient pentru a realiza prezentări eficiente. Nu mai trebuie să folosiți întotdeauna aceleași șabloane și aceleași efecte. Creați prezentări dinamice care vă implică publicul .

Platforma: Tutellus | Durata aproximativă: 1 oră (13 cursuri video) Vezi cursul

14. PowerPoint, de la 0 la 100 în 3 ore

Aflați PowerPoint de la 0 la 100 în doar 3 ore. De la elementele de bază la tot ce aveți nevoie pentru a face prezentări spectaculoase.

Platforma: Tutellus | Durata aproximativă: 3 ore (19 cursuri video) Vezi cursul

15. Proiectare diapozitive PowerPoint (engleză cu subtitrări)

Aflați cum să creați diapozitive de înaltă calitate pentru Power Point, sfaturi și trucuri pentru a face prezentări mai atractive.

Platforma: Udemy | Durata aproximativă: 1 oră video | Vezi cursul

16. Proiectați prezentări eficiente cu Powerpoint

Cu acest curs introductiv veți învăța elementele de bază pentru a face o prezentare eficientă care să ajungă la publicul dvs., veți ști ce imagini și alte resurse de internet puteți folosi pentru acesta fără a încălca nicio proprietate intelectuală și veți învăța să utilizați funcțiile de bază ale programului Microsoft Powerpoint.

Platformă: edX | Durata aproximativă: 3 săptămâni (până la 10 ore pe săptămână) Vezi cursul

Cursuri Microsoft Outlook

17. Introducere în Outlook 2010

Curs online în care veți învăța să personalizați instrumentul în funcție de nevoile și gusturile dvs., precum și de a descoperi interfața Outlook 2010. Vom vedea, de asemenea, cum să personalizați bara de instrumente de acces rapid, cum să treceți la vizualizarea listei, să creați vizualizări personalizate, să instalați conturi corporate și multe altele.

Platforma: Udemy | Durata aproximativă: 1 oră video | Vezi cursul

18. Curs introductiv la Outlook 2010

În acest curs online veți descoperi interfața Outlook, cum să configurați conturile de e-mail și diferitele vizualizări ale programului din mâna unui profesor certificat Microsoft, cum ar fi Microsoft Office Master Specialist.

Platforma: Tutellus | Durata aproximativă: 45 de minute (26 cursuri video) Vezi cursul

Cursuri Microsoft Access

19. De la Excel la Access: Cum se convertește o bază de date plană în relațională

Cu acest curs de 8 videoclipuri și având o cunoaștere minimă de Excel și Access, veți vedea cum, fără a neglija vechile informații, veți putea, încetul cu încetul, să convertiți o bază de date plană într-o bază de date relațională.

Platforma: Tutellus | Durata aproximativă: 2 ore (8 cursuri video) Vezi cursul

20. Noțiuni de bază despre Microsoft Access pentru începători (engleză cu subtitrări)

Curs conceput pentru a începe în Access prin crearea unei baze de date simple de la zero.

Platforma: Udemy | Durată aproximativă: 32 de minute video | Vezi cursul

21. Ghid introductiv pentru Microsoft Access 2013 (engleză cu subtitrări)

Dacă doriți să vă pregătiți pentru examenul de certificare „Microsoft Office Access 2013” ​​(examen de certificare 77-424), acest curs vă va ajuta să obțineți abilitățile și cunoștințele necesare.

Platforma: Udemy | Durata aproximativă: 2 ore de video | Vezi cursul

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .