KZ-ES3: Căști intraauriculare detașabile de înaltă fidelitate

Adevărul este că întotdeauna fusesem dezamăgiți de căștile în ureche . Nu știu dacă ar fi pentru că până acum nu încercasem nimic de o calitate decentă sau ce, dar toată viața mea am trăit fermecată cu căștile clasice cu bandă de susținere sau cu cele mai ușor de gestionat cască.

Toate aceste prejudecăți s-au schimbat în ultimii ani, când am reușit, în sfârșit, să încerc pe propria mea carne căști intraauriculare de calitate - puteți vedea câteva dintre ele în diferitele recenzii care au fost postate pe blog - și am observă cât de cool sunt și cât de practice pot fi în anumite situații.

KZ-ES3, căști convertibile Bluetooth detașabile

KZ-ES3 sunt căști intraauriculare cu calitate HiFi care au o caracteristică interesantă și curioasă: le putem dezasambla. Acest lucru ne permite să înlocuim cablul de 3,5 mm în cazul în care se rupe sau, mai bine spus, să îl schimbăm cu un nou modul de cablare pentru a le transforma într-o cască Bluetooth . După cum puteți vedea, o idee practică în cel mai bun caz.

//www.youtube.com/watch?v=TG8zHilL-gQ

Caracteristici căști KZ-ES3

  • Gama largă de frecvență 20-40KHz.
  • Driver hibrid: unitate dinamică de 10 mm și unitate de echilibrare 90035.
  • Mufă de 3,5 mm placată cu aur în formă de L.
  • Microfon de înaltă definiție.
  • Vă permite să răspundeți la apeluri, să utilizați un microfon și să comutați melodii de la controlerul pentru căști.
  • Sunet de înaltă definiție cu bas bine definit.

Driverul folosit pentru a controla sunetul este hibrid . Pe de o parte, folosește tehnologia driverului dinamic pentru a controla basul, iar pe de altă parte, driverul de echilibru pentru cele mai înalte sunete pentru a oferi un sunet de mare detaliu și echilibrat.

Preț și disponibilitate

KZ-ES3 tocmai a fost prezentat în societate, iar prețul său oficial este de 15,99 USD. În prezent sunt în promoție pe GearBest, așa că în această săptămână - în perioada 4-11 septembrie - pot fi obținute la un preț redus de 9,99 USD , puțin mai puțin de 8 euro și jumătate.

De asemenea, în fiecare zi începând cu ora 9:00 (UTC), primele 30 de unități vor fi și mai ieftine: doar 5,99 USD .

În cele din urmă, dacă doriți să obțineți aceste căști la cel mai bun preț, dar nu aveți probleme, puteți utiliza, de asemenea, următorul cupon de reducere și să-l luați acasă direct la 5,85 USD, aproximativ 4,90 EUR.

Cod cupon: VKZZSE

Nu încetați să aruncați o privire asupra acestei promoții GearBest interesante, deoarece, pe lângă ofertele menționate anterior, oferă și huse pentru căști și oferte pentru alte gadget-uri ale mărcii KZ, cum ar fi modulul Bluetooth și alte căști de producător.

GearBest | Promovarea căștilor detașabile KZ-ES3  

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .