Google Meet este acum gratuit pentru toată lumea - The Happy Android

Sistemul de conferințe video premium Google, cunoscut sub numele de Google Meet, devine gratuit pentru toată lumea începând cu această săptămână. Singura cerință pentru a-l putea folosi este să aveți un cont de e-mail Google și voila: de aici ni se deschid ușile pentru a efectua apeluri video cu până la 100 de participanți complet gratuit.

Până în prezent, serviciul de conferințe video premium Google era disponibil doar pentru utilizatorii G Suite, așa că pentru a-l putea folosi a trebuit să trecem prin casă, deși accentul său a fost întotdeauna orientat către domeniul de afaceri și educațional. Cu toate acestea, popularitatea bruscă și neașteptată a Zoom-ului în aceste vremuri de închidere a declanșat toate alarmele Google, care a văzut aproape fără să-și dea seama ca o companie necunoscută de toată lumea până recent, a trecut peste o serviciu la fel de esențial ca videoconferința.

Și nici nu ar trebui să ne surprindă, deoarece Google pare că nu termină de lovit cheia când vine vorba de platformele de chat și mesagerie. Încearcă să se stabilească pe piață de ani de zile, dar nici Hangouts Chat, nici Google Duo nu au obținut succesul scontat.

Un control mai mare asupra apelurilor video, asul de pe Google Meet

În orice caz, popularitatea Zoom-ului a scos la iveală doar cusăturile unei aplicații care la momentul în care a început să fie folosită de milioane de oameni a demonstrat că are mai multe încălcări de securitate decât Arkham Asylum.

Zoombombing-ul a făcut ravagii, boicotând multe întâlniri școlare și conferințe de lucru datorită ușurinței cu care apelurile video Zoom pot fi sparte. Pentru a evita acest tip de situație, Google Meet necesită utilizarea unui cont Gmail, care permite întâlnirilor să fie gestionate cu un control mai mare de către organizatorul aceluiași. Google intenționează chiar să adauge un strat suplimentar de securitate, trimițându-i pe toți participanții care încearcă să se alăture chatului video fără să fi primit anterior o invitație prin Google Calendar într-o sală de așteptare.

Alte caracteristici și funcționalități

Întâlnirea permite în prezent apeluri video de grup cu maximum 100 de participanți și o durată nelimitată, deși începând cu 30 septembrie, pot fi organizate doar întâlniri de până la 60 de minute.

Versiunea gratuită a Meet continuă în orice caz, păstrând restul funcțiilor pe care le-am văzut în G Suite, cum ar fi funcția de partajare a ecranului, subtitrările în timp real sau noua vizualizare în format mozaic.

Subtitrări automate în timp real.

Google Meet este disponibil prin web prin browser sau prin aplicația sa pentru Android și iOS .

Descărcați QR-Code Google Meet: apeluri video sigure Dezvoltator: Google LLC Preț: gratuit Descărcați QR-Code Google Meet Dezvoltator: Google LLC Preț: Gratuit

Accesați Google Meet din browser AICI .

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .