Tronsmart Force în revizuire, difuzor Bluetooth rezistent la apă (IPX7) de 40W

Vara trecută am vorbit despre Tronsmart Mega în această recenzie și adevărul este că experiența a fost destul de pozitivă. Acum producătorul tocmai a lansat un nou model de boxe Bluetooth, Tronsmart Force , care este evoluția puternicului player de 40W pe care l-am văzut în 2018.

Datorită Tronsmart am reușit să testăm una dintre aceste noi unități, așa că postarea de astăzi va fi dedicată explicării caracteristicilor și diferențelor acestui dispozitiv față de modelele anterioare. Ca întotdeauna, dacă după ce citiți analiza aveți întrebări, nu ezitați să vizitați zona de comentarii și voi încerca să clarific orice întrebări care pot rămâne.

Tronsmart Element Force: analiză aprofundată

Marca distinctivă a Tronsmart Force este că este un difuzor Bluetooth conceput clar pentru utilizare în exterior . Are aceeași putere ca Tronsmart Mega, 40W (ceea ce nu este tocmai rău, având în vedere dimensiunea dispozitivului), dar are și protecție IPX7 împotriva apei.

Proiectare și finisare

Standardul IPX5 implică protecție împotriva apei din jeturile de presiune, protecție IPX6 împotriva jeturilor de înaltă presiune și protecție IPX7 împotriva efectelor imersiunii. La nivel de proiectare, acest lucru forțează Forța să lase toate găurile bine sigilate, inclusiv un capac mic sau capac din plastic pentru a proteja porturile de conexiune (USB C, micro SD și minijack de 3,5 mm) și oferind un aspect „fortificat”. la fel de caracteristică pe cât este de asemănătoare cu ceea ce putem găsi în telefoanele de astăzi robuste. La toate acestea trebuie adăugată includerea unui inel pe una dintre laturi care ne va permite să-l transportăm mai confortabil sau să-l ancorăm oriunde considerăm potrivit.

Panoul de control este situat la suprafață și are 6 butoane : putere, mod redare, reducere volum / piesa anterioară, redare, creștere volum / piesa următoare și egalizator. Are dimensiuni de 294x64x80mm și o greutate de 780 grame.

Este încă un accesoriu greu, dar ținând cont de puterea și dimensiunile pe care le are, este mai mult decât acceptabil în acest sens.

Moduri de redare / conectivitate

Una dintre marile noutăți pe care le-a introdus Tronsmart Mega anterior a fost slotul pentru card micro SD cu care am putut introduce propria noastră muzică. Ceva care vă este la îndemână atunci când nu aveți un dispozitiv (mobil, tabletă, PC) pentru a trimite muzică și acest lucru este menținut și în această Tronsmart Force.

Și slavă Domnului, deoarece personal cred că este unul dintre cele mai mari succese în acest tip de difuzoare: faptul că nu depinde de niciun alt gadget pentru a putea asculta muzica dorită oferă o marjă de independență destul de importantă.

În ceea ce privește conectivitatea wireless, acesta are Bluetooth 4.2 și o conexiune NFC . Toate acestea fără a uita intrarea auxiliară de 3,5 mm pentru conectarea altor dispozitive prin cablu (practic pentru casete și playere vechi sau analogice).

În cele din urmă, comentează că oferă și conexiune TWS (True Wireless Stereo) pentru a reproduce în stereo real dacă avem alături o altă Tronsmart Force. Ținând cont că vorbim despre un difuzor de 40W, cu modul TWS am reproduce până la 80 de wați de putere. O atrocitate.

Calitatea sunetului

Acum este timpul să vorbim despre ceea ce contează cu adevărat: sunetul. Cum sună această Forță Tronsmart? La fel ca modelul Mega, acesta oferă basuri foarte puternice, dar de această dată au adăugat 3 efecte sau moduri de bas pe care le putem regla de la butonul EQ: Extra Bass, 3D și standard.

În mod implicit, de obicei, las standardul, dar dacă avem o melodie cu bas puternic și midrange putem merge în modul „3D” sau „Extra Bass”, astfel încât să iasă în evidență într-un mod mult mai puternic. În acest sens, oferă mult mai multă versatilitate decât Mega menționat anterior.

În scopuri tehnice, acest lucru se traduce printr-un driver dublu de 40W de 28 de nuclee cu radiatoare pasive care ajung până la 100dB.

În total, oferă o rază de transmisie de 20 de metri în câmp deschis și este compatibil cu toate tipurile de dispozitive precum PC, Android, iPhone etc.

Durata bateriei

Aceste difuzoare Bluetooth au o baterie de 6.600 mAh cu încărcare prin cablu USB tip C. Durata maximă de încărcare este de 3 ore și oferă o autonomie de aproximativ 15 ore de utilizare.

Aceasta este o baterie considerabilă, care justifică în mare măsură greutatea dispozitivului. În acest sens, este de preferat să fie puțin mai greu dacă poate dura mai mult, mai ales având în vedere că este conceput pentru a fi transportat și utilizat în aer liber.

Raport calitate-preț

La momentul scrierii acestei recenzii, Tronsmart Force are un preț de 56,99 € pe Amazon . Are aceeași putere ca Tronsmart Mega și este puțin mai scump, dar dacă ne gândim să cumpărăm un difuzor pentru excursii și excursii la care poate cădea puțină apă sau ploaie la un moment dat, cred că personal sunt 9 euro destul de bine investit. Ținând cont de faptul că include și un egalizator audio -ceva pe care nu l-am văzut în Mega- și că portul micro USB a fost înlocuit cu un USB de tip C, acesta este un produs net superior în ceea ce privește performanța.

Pe scurt, un pas excelent înainte de către Tronsmart în linia sa de boxe Bluetooth, cu un set cu adevărat complet de specificații și o valoare foarte bună pentru bani.

Actualizat : Tronsmart tocmai ne-a oferit un cupon de reducere de 10% pentru aceste Tronsmart Force. Dacă sunteți interesat, aplicați următorul cupon și veți obține reducerea corespunzătoare pe Amazon:

COD CUPON: TSLOVE19 

Amazon | Cumpărați Tronsmart Force

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .