Jumper EZbook 3S: 6 GB RAM și 256 GB SSD pentru 271,65 € la Light In The Box

Jumper lansează de ceva timp laptopuri cu prețuri foarte bune, cu funcții care îl plasează printre cele mai bune din China atunci când vine vorba de ultrabook-uri sau laptopuri ușoare. Un bun exemplu în acest sens este gama de laptopuri ușoare EZbook , care costă de obicei între 200 și 300 de euro, cu caracteristici destul de dorite.

Dacă am vorbit recent despre Jumper EZbook 3 Pro , de data aceasta a venit timpul să aruncăm o privire asupra fratelui mai mare al acestui laptop interesant, Jumper EZbook 3S .

Dar să nu ne lăsăm păcăliți de aparențe. Deși după nume pot părea dispozitive foarte asemănătoare, hardware-ul arată un salt de calitate vizibil între EZbook 3 Pro și acest EZbook 3S . Care sunt aceste diferențe?

Jumper EZbook 3S: un ultrabook de 14 inci cu hardware pentru a se potrivi

Jumper EZbook 3S este un ultrabook de 14 inci cu un ecran bun cu rezoluție Full HD și hardware competent ca puțini alții . Nu numai că echipează 6 GB de memorie RAM DDR3 , dar are și un hard disk SSD de 256 GB care va face ca sistemul să se încarce și să curgă la o viteză aprinsă (serios, dacă nu ați încercat încă unități SSD, nu știți ce obțineți pierzând).

Jumper EZbook 3S Specificații tehnice

Detaliile complete ale caracteristicilor tehnice ale EZbook 3S sunt următoarele:

  • Sistem de operare Windows 10 Home.
  • CPU Intel Celeron N3450 Quad Core, până la 2,2 GHz.
  • Ecran de 14,1 inci cu rezoluție Full HD.
  • 6 GB memorie RAM DDR3.
  • 256 GB spațiu de stocare intern prin disc SSD.
  • Extensibil cu cardul până la 128 GB suplimentari.
  • Tehnologie Bluetooth 4.0.
  • 2 porturi USB 3.0.
  • Iesire HDMI.
  • Baterie de 10000mAh.

Cu aceste răchită putem lucra cu tot felul de programe de înaltă performanță. Deși procesorul nu este cel mai puternic de pe piață astăzi, acest lucru este mai mult decât compensat cu o memorie RAM generoasă și un hard disk care reduce foarte mult timpul de citire și scriere al dispozitivului, oferind un set care la nivel global pare mai mult decât satisfăcător .

Obțineți un preț redus EZbook 3S

Dacă sunteți interesat de acest laptop atrăgător, nu ezitați să vizitați site-ul Light In The Box , deoarece pentru următoarele 2 zile EZbook 3S va fi disponibil la un preț super redus de doar 271,65 euro, aproximativ 288,99 USD pentru schimbare.

Pe scurt, un laptop cu mult potențial și specificații peste media obișnuită la acest tip de dispozitive de origine asiatică. Dacă căutăm un computer ușor și portabil care să ofere și performanțe bune, acest Jumper EZbook 3S poate fi exact ceea ce căutam.

Lumina în cutie | Cumpărați Jumper EZbook 3S

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .