Descoperiți ficțiune interactivă pe Android cu Madrid Zombie

Să călătorim câțiva ani în trecut. Să călătorim înapoi în acea perioadă când jocurile video tocmai descoperiseră 8 biți și aveam nevoie de o grafică mai mult decât bună pentru a intra într-o poveste. Vorbim despre sfârșitul anilor '80, unde imaginația și o premisă interesantă erau regii barăcii și singura acțiune rapidă pe care am putut-o vedea pe ecranele noastre au fost filmele lui Van Damme și Steven Seagal. În acești ani, jocurile de rol și produsele de divertisment similare încep să triumfe în rândul tinerilor. Îți amintești cărțile „ Alege-ți propria aventură ”?

Alege-ți propria aventură a fost o serie de cărți pentru tineri din ceea ce este cunoscut sub numele de hiperficțiune explorativă , numite și „ cărți de joc ”. În această serie de romane, cititorul ar putea interveni în narațiune luând decizii care au afectat viitorul poveștii. La un moment dat, protagonistul cărții se afla la o răscruce de drumuri și depindea de noi să decidem ce se va întâmpla în continuare .

Doctorul Drake dă peste un tip suspect în vagon. Se pare că ascunde ceva. Dacă doriți ca Drake să-l urmărească pe suspect, accesați pagina 34. Dacă preferați ca Drake să rămână în cabina sa, accesați pagina 62. "

În acest fel, cititorul a participat activ la cursul poveștii și a dat mult mai multă emoție lecturii. Dacă nu ai lua decizia corectă, protagonistul ar putea muri!

Madrid Zombi, hiperficțiune explorativă pentru Android

Jocul Madrid Zombi transferă aceeași experiență „Alege-ți propria aventură” pe dispozitivele noastre mobile . Dezvoltat de FicciónInteractiva.com , Madrid Zombi  este un fel de roman online în care ne vom pune în pielea unei persoane care se confruntă direct cu infecția și zombificarea ulterioară a întregii populații din orașul Madrid. În funcție de deciziile pe care le luăm în momentele cheie, romanul va avansa într-o direcție sau alta.

Descărcați QR-Code Madrid Zombi Dezvoltator: FicciónInteractiva.com Preț: Gratuit

Grafică

Madrid Zombie este un roman complet, astfel încât 99% din ceea ce este afișat pe ecran este text scris . Poate că, în acest sens, i s-ar putea reproșa faptul că nu a ales un tip de literă puțin mai stilizat, dar trebuie recunoscut faptul că acest font Times New Roman îi conferă o notă retro care nu este nici prea rea.

Sunet

Sunetul este extrem de important pentru poveste și ajută la crearea unei atmosfere care altfel ar fi imposibil de realizat. Este foarte recomandat, chiar aproape esențial, să joci Madrid Zombi cu căști bune.

Gameplay

Deși este încă un joc de rol, suntem mai aproape de un roman decât de un joc ca atare . Mecanica în sine este cu adevărat simplă: bucurați-vă de fiecare capitol de lectură, în timp ce ne găsim la răscruce de drumuri în care va trebui să luăm una dintre deciziile care ni se prezintă pentru a alege.

La începutul jocului trebuie să introducem date precum numele nostru, numele partenerului nostru, etc., care împreună cu coloana sonoră a jocului ne vor ajuta să ne scufundăm într-un mod nemaivăzut până acum în romanele de acest tip.

De-a lungul narațiunii vom găsi și mici detalii interactive , total dependente de narațiunea poveștii.

Evaluare generală

Madrid Zombi este o poveste atrăgătoare care îi va atrage în special pe iubitorii de cărți Alegeți-vă propriile tipuri de aventuri, datorită acestei mici întorsături pe care o presupune citirea de pe un dispozitiv mobil . Povestea nu s-a terminat încă și este actualizată periodic cu noi capitole. În prezent are 1108 pagini unice și 7 episoade și mulți, mulți zombi.

Pentru cei care încă ezită să încerce această aplicație, pot spune doar că are cel mai mare rating pe care l-am văzut până acum despre o aplicație pe Google Play, un scor de 4,9 / 5 . Recomandat pe deplin celor care caută o experiență de lectură diferită și distractivă.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .