Oukitel K10 în analiză, un telefon mobil cu baterie de 11.000 mAh și 6 GB RAM

În octombrie anul trecut, trecând în revistă lista telefoanelor cu cea mai mare baterie, am vorbit despre Oukitel K10 . După cum mulți dintre voi știți deja, Oukitel s-a specializat de-a lungul anilor în prezentarea smartphone-urilor extrem de autonome. În acest sens, acest Oukitel K10 este cel mai puternic până în prezent al binecunoscutei firme asiatice.

În recenzia de astăzi aruncăm o privire la Oukitel K10 , un terminal cu o baterie pur și simplu sălbatică, însoțit de specificații mai mult decât sugestive pentru gama medie.

Oukitel K10, o baterie de 11.000 mAh însoțită de 6 GB RAM, ecran Full HD + și NFC

Adevărul este că acest Oukitel K10 îmi amintește foarte mult de Ulefone Power 5. Au hardware foarte asemănător, ambele încorporează o carcasă cu o atingere asemănătoare cu pielea și prețul lor este practic același.

Proiectare și afișare

Oukitel K10 se mândrește cu un ecran excelent Full HD + de 6 inci (2160x1080p) cu o densitate a pixelilor de 402ppi. Are un design cu margini ascuțite, rame din aliaj de magneziu și o coajă de piele de vițel importată în Australia.

Este disponibil în negru, dimensiunile sale sunt 16,74 x 7,85 x 1,35 cm și are o greutate de 283 grame. Pe scurt, un telefon elegant, cu un design diferit și care iese în evidență în principal datorită greutății sale (cum nu ar putea fi altfel, datorită acelei baterii grele).

Puterea și performanța

La nivel hardware, Oukitel K10 oferă un SoC Helio P23 Octa Core care rulează la 2 GHz, GPU Mali-T880, 6 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare extensibil prin card micro SD (128 GB). Sistemul de operare este Android 7.1.

Acest lucru se traduce printr-un rezultat comparativ de 77.725 de puncte în Antutu. O cifră destul de demnă în ceea ce privește performanța, care ne asigură o fluiditate și o funcționalitate dincolo de orice îndoială, dar care poate suferi sau suferi atracția ocazională cu jocuri grele AAA.

Camera și bateria

Camera este întotdeauna un factor important. Aici producătorul livrează 2 obiective pentru zona posterioară de 16MP + 0.3MP (21MP + 8MP de Sw) cu PDAF și un alt dual de 8MP + 0.3MP (13MP + 8MP de Sw) pentru selfie-uri. Nu este o cameră de ultimă generație, dar la fel ca majoritatea smartphone-urilor de nivel mediu, oferă mai mult decât o livrare în medii bine iluminate.

În ceea ce privește autonomia, K10 montează o baterie 11,000mAh cu încărcare rapidă (5V / 5A) prin conexiune USB de tip C . Potrivit producătorului, acest lucru se traduce prin aproximativ 100 de ore de muzică sau 25 de ore de redare video neîntreruptă și un timp total de încărcare de 2 ore și 15 minute (comparativ cu cele 4 ore și jumătate de încărcare de care am avea nevoie cu un încărcător normal de 9V / 2A).

Alte funcționalități

Oukitel K10 are o conexiune NFC pentru a face cumpărături cu telefonul mobil, dual SIM (nano + nano) și Bluetooth 4.0. Nu are semnal infraroșu.

Preț și disponibilitate

În prezent, Oukitel K10 are un preț de 239,99 dolari, aproximativ 213 euro pentru schimbare , pe GearBest. Este disponibil și pe alte site-uri, cum ar fi Amazon, pentru prețuri de aproximativ 270 de euro mai mult sau mai puțin.

Pe scurt, este un smartphone bun dacă ceea ce căutăm este autonomie și un telefon care durează câteva zile de utilizare normală fără reîncărcare. În plus, are caracteristici cu adevărat decente pentru o gamă medie și un ecran bun.

//youtu.be/vWoSoaf9Te8

Oricum, marele dezavantaj pe care îl văd este greutatea sa ridicată: este unul dintre telefoanele mobile pe care le observați atunci când îl purtăm în buzunar. Personal, dacă aș căuta un terminal cu caracteristici similare și o baterie de kilometru, aș opta mai mult pentru Ulefone Power 5, care pe lângă faptul că are o autonomie mai mare, are o greutate mult mai relaxată (doar 200 de grame decojite). Dar acolo va depinde de gusturile fiecăruia.

GearBest | Cumpărați Oukitel K10

Amazon | Cumpărați Oukitel K10

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .