Seriale Watchmen gratuite pe HBO în acest weekend

Seria Watchmen a avut premiera în urmă cu aproape un an pe HBO, cu mult înainte ca protestele anti-rasism să umple străzile Americii. Cu toate acestea, după scenele de brutalitate polițistă evidențiate în ultimele timpuri, spectacolul bazat pe personajele create de Alan Moore și Dave Gibbons în urmă cu mai bine de 3 decenii pare să fie mai actual ca niciodată.

Din acest motiv, și care coincide cu Ziua Libertății (19 iunie Juneteenth ) , în America de Nord, HBO a decis să „eliberare“ cele 9 capitole care alcătuiesc seria. Watchmen va fi disponibil gratuit tuturor, fără a fi nevoie să fie abonați la platformă, în acest weekend (19, 20 și 21 iunie).

Cum să vizionați Watchmen gratuit pe HBO

Miniseria este acum accesibilă de pe site-ul HBO.com pentru a putea fi ascultată în streaming, împreună cu alte conținut premium gratuit din cadrul inițiativei „Celebrating Black Voices”. Trebuie doar să facem clic pe butonul „Urmăriți” din fișierul seriei, să introduceți un e-mail de contact împreună cu data nașterii noastre și să începem redarea. Simplu ca buna ziua!

Trebuie clarificat faptul că această ofertă este disponibilă numai celor care locuiesc în Statele Unite, astfel că în restul țărilor va trebui să folosim rute alternative. De exemplu, în Spania, HBO oferă 2 săptămâni de abonament gratuit , timp pe care îl putem profita pentru a viziona Watchmen și , de altfel, să lipim o recenzie bună a altor serii, cum ar fi DEVS, Ce facem în umbră sau Curb Your Enthusiasm, care merită, de asemenea, și mult.

Despre ce este seria Watchmen?

Deși așteptările au fost moderate (amintiți-vă că este o continuare care nu se bazează pe niciun comic anterior), serialul a primit aplauze unanime din partea criticilor, devenind una dintre cele mai bune producții din 2019 .

„Watchmen începe la Tulsa, în 1921, și explorează moștenirea rasismului sistemic din Statele Unite”, menționează ei de la HBO. Deși seria face în mod continuu flashback-uri și salturi de timp în narațiune, povestea principală are loc în prezent, unde putem vedea cum au evoluat personajele originale ale benzii desenate, precum Ozymandias, Doctor Manhattan și Silk Wraith.

Povestea dezvoltată de Damon Lindelof pentru HBO este, de asemenea, alăturată de alte personaje originale create special pentru serie, cum ar fi vigilenta Sister Night și partenerul ei Looking Glass, care se vor lupta pentru a descoperi adevărul din spatele grupului de supremați albi, al șaptelea Kaballería. Ce s-a întâmplat cu Ozymandias după evenimentele de la sfârșitul anilor 1980? Unde este doctorul Manhattan? Povestea explorează toate aceste necunoscute și multe altele într-o narațiune care strălucește cu propria lumină în capitole precum „Un Dumnezeu merge în Abar” sau închiderea seriei în sine. O concluzie mai mult decât satisfăcătoare, cu un final foarte bine filat care lasă totuși o ușă mică deschisă pentru un posibil al doilea sezon.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .