Elephone A5 în analiză, mobil cu 5 camere și 132.000 de puncte în Antutu

Se pare că acesta a fost anul lui Elephone . Producătorul asiatic, cunoscut pentru terminalele sale mid-range, aruncând ieftin, a trecut prin 2018 ca o locomotivă, prezentând mai multe smartphone-uri interesante. Puteți vedea că există interes în a face lucrurile mult mai bine, iar un bun exemplu în acest sens sunt Elephone A4 Pro și Elephone U Pro care au fost găsite în magazine în ultimele luni.

Pentru a pune cireasa de pe tort, compania închide anul introducând Elephone A5 , primul telefon mobil Elephone care montează 5 camere și procesorul exclusiv Mediok Helio P60.

Elephone A5 în revistă, o gamă medie cu bun gust și performanțe lăudabile

Elephone A5 este evoluția logică a modelului A4 anterior: ecran mai bun, chipset mai bun, mai multă performanță și mai multă baterie. Designul este încă datorat P20 Pro Huawei, dar cu particularitatea că de data aceasta terminalul Elephone îl depășește în număr de camere.

Proiectare și afișare

Mergând mai puțin în detaliu, vedem că acest Elephone A5 are un ecran de 6,18 inci cu rezoluție Full HD + (2246x1080p) cu o densitate de pixeli de 403ppi. Designul este foarte asemănător cu cel mai recent model Huawei, cu caracteristica „crestătură” și o carcasă lustruită lustruită cristalizată, cu gradare roșu-albastru, care conferă dispozitivului o notă premium destul de elegantă.

Are dimensiuni de 15,50 x 7,55 x 0,81 cm și o greutate de 200 de grame. Desigur, are un finisaj mai puțin elegant decât P20 Pro și este mai greu în mână, dar acest lucru este de înțeles, având în vedere că avem de-a face cu un telefon mobil de 4 ori mai ieftin. În orice caz, un terminal atractiv, cu un ecran excelent și unul dintre cele mai atractive din gama medie.

Puterea și performanța

Aici lucrurile devin mai serioase. Chipset-ul ales de Elephone pentru a rula noul său smartphone este Helio P60 , cel mai puternic din seria sa: procesoare de 12nm, 8 nuclee și o viteză de ceas de 2,0 GHz. Toate acestea însoțite de o GPU Mali-G72, 4 GB de RAM și 64 GB de stocare internă extensibilă până la 512 GB prin SD. Sistemul de operare este Android 8.1 .

Acest lucru, în scopuri practice, ne oferă un dispozitiv cu o performanță cu mult peste telefoanele obișnuite din gama medie chineză. Mai precis, acest Elephone A5 oferă o performanță în Antutu de 132.300 de puncte , o cifră pe care nu o putem ignora și care asigură o lăudabilitate fluidă și operabilitate.

Camera și bateria

Ajungem la punctul culminant al Elephone A5, camera sa. Mobilul montează o cameră triplă din spate de 12.0MP + 5.0MP + 0.3MP cu diafragmă f / 2.0 și o dimensiune a pixelilor de 1.28μm. Fața, la rândul său, nu este neglijată și găsim o cameră dublă selfie 20MP + 2MP puternică, cu modul clasic de frumusețe, efect bokeh și altele.

În ceea ce privește autonomia, suporturile terminale într- o mare 4,000mAh baterie cu tipul C-USB de încărcare . Mai mult decât suficient pentru a nu vă face griji că rămâneți fără baterie la mijlocul după-amiezii.

Alte funcționalități

De asemenea, telefonul are un cititor de amprente pe una dintre părți, care se deblochează prin recunoaștere facială, dual SIM (nano + nano), Bluetooth 4.2, Dual AC WiFi (2.4G / 5G) și un slot de 3,5 mm pentru căști.

Preț și disponibilitate

Elephone A5 tocmai a ieșit pe piață și chiar acum îl putem duce acasă pentru 199,99 USD, aproximativ 177 de euro de schimbat , datorită ofertei flash de care se bucură terminalul în aceste zile pe GearBest. Prețul său obișnuit, fără oferte între ele, este de obicei în jur de 230 de euro, mai mult sau mai puțin.

Pe scurt, Elephone a prezentat un telefon mobil care este cu un pas peste gama medie obișnuită, cu o performanță admirabilă și o pretenție la fel de populară ca și camera chintuple. Dacă îl obținem la un preț bun, un pariu foarte recomandat.

GearBest | Cumpărați Elephone A5

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .