Yatse, cel mai bun supliment multifuncțional pentru KODI - The Happy Android

Playerul media KODI are o mulțime de instrumente, programe de completare și programe de completare care ne ajută să exploatăm la maximum posibilitățile sale. Aici, pe blog, am vorbit deja despre posibilitățile sale ca consolă de jocuri retro, permițându-vă, de asemenea, să vedeți TDT live și multe alte lucruri. Astăzi vorbim despre Yatse, o aplicație pentru Android care este prezentată ca unul dintre cele mai bune programe de completare pentru cei care au KODI pe computer, Raspberry sau Android TV.

Yatse, o aplicație pentru a trimite conținut către KODI de pe telefonul mobil, cu funcție de comandă, streaming pentru YouTube și multe altele

Deși Yatse este prezentat ca o telecomandă pentru KODI, adevărul este că are mult mai multe firimituri în spate. Pe de o parte, avem un instrument care nu numai că este compatibil cu KODI, dar funcționează și pe alte platforme precum Plex, Chromecast, Emby, Roku și unele televizoare inteligente . O versatilitate care este, fără îndoială, apreciată în aceste timpuri.

Ca telecomandă, Yatse oferă o interfață simplă foarte asemănătoare cu cea a Kore (aplicația oficială de control de la distanță dezvoltată de XBMC Foundation pe care am văzut-o în acest alt POST), deși are multe alte opțiuni de navigare . Dar ceea ce atrage cu adevărat atenția și care va fi cu siguranță principalul motiv pentru instalarea acestei aplicații pe mobilul nostru sunt funcțiile sale „suplimentare”:

  • Permite transmiterea de pe telefonul mobil către Kodi, UPnP, AirPlay, Chromecast, Roku sau SmartTV.
  • Trimiteți conținut din browser sau YouTube.
  • Acceptați comenzile vocale.
  • Compatibil cu Android Wear și Android Auto.
  • Player audio integrat.
  • Conținut offline.
  • Posibilitatea salvării setărilor noastre în cloud.

În plus, Yatse este capabil să se sincronizeze cu IMDB , astfel încât să putem extrage coperțile, sinopsele și alte informații ale filmelor și seriilor, dând un salt de calitate destul de remarcabil la ceea ce înseamnă să folosești Kodi pentru a vizualiza conținut multimedia.

Desigur, cu versiunea gratuită fără reclame vom avea doar opțiunea de telecomandă. Pentru a ne bucura de restul caracteristicilor (care, în cele din urmă, este cel mai bun lucru al acestei aplicații), va trebui să obținem versiunea premium și să achităm 2,99 EUR.

În favoarea lui Yatse, trebuie spus, de asemenea, că procesul de sincronizare cu Kodi este unul dintre cele mai simple pe care le-am văzut până acum. Are un detector automat și, dacă decidem să sincronizăm manual, trebuie doar să introducem IP-ul, portul și să rulăm. Destul de succes de către dezvoltator.

Descărcați codul QR Yatse: controler și transmițător Kodi Dezvoltator: Tolriq Preț: gratuit

Pe scurt, o aplicație foarte completă, cu un rating excelent de 4,7 stele pe Google Play și peste 1 milion de descărcări în spatele ei. Ca o anecdotă interesantă, dacă parcurgem fila din aplicație, vom vedea răspunsurile pe care dezvoltatorul le oferă (ceea ce arată că este destul de ars) pentru persoanele care lasă evaluări proaste. Nu au risipă.

Gândiți-vă de două ori înainte de a scrie o recenzie proastă despre Yatse pe Play Store!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .