VPN gratuit și nelimitat cu aplicația Turbo VPN - The Happy Android

Conexiunile VPN ne ajută să menținem confidențialitatea și anonimatul atunci când navigați pe Internet. Un instrument cel mai necesar dacă nu dorim ca site-urile web pe care le vizităm să ne urmărească locația sau dacă ISP-ul nostru (furnizorul de internet) ne poate cunoaște obiceiurile în rețea.

Aici pe blog în ultima vreme am vorbit despre câteva servicii VPN gratuite , precum Windscribe (preferatul meu de până acum) sau cel oferit de cunoscutul browser Opera pentru Android de câteva luni. Astăzi aducem o nouă alternativă numită Turbo VPN care prezintă un set foarte interesant de funcționalități și este, de asemenea, gratuită. Să vedem ce este!

Turbo VPN: o rețea privată virtuală pentru Android, gratuită și cu 8 locații din care să alegeți

Turbo VPN funcționează destul de simplu. Instalăm aplicația pe Android, acceptăm termenii și condițiile (vom vorbi despre asta puțin mai târziu) și vom fi îndrumați automat către panoul principal al aplicației.

Descărcați QR-Code Turbo VPN - VPN gratuit și server proxy gratuit Dezvoltator: Preț de conectare inovator: Gratuit

Aici vom găsi 2 butoane:

  • Globul lumii : situat în marginea din dreapta sus, făcând clic pe această pictogramă vom accesa lista de servere. În prezent sunt disponibile 8 țări diferite pe care le putem folosi gratuit: Olanda, Regatul Unit, SUA (New York), SUA (San Francisco), Canada, Germania, India și Singapore.
  • Morcov : acest buton portocaliu este cel pe care trebuie să-l apăsăm ori de câte ori dorim să activăm sau să dezactivăm conexiunea VPN a dispozitivului nostru.

Dacă afișăm meniul din stânga al Turbo VPN, vom vedea și câteva setări interesante. Din opțiunea „ Aplicații utilizând VPN ” putem filtra aplicațiile și alege ce aplicații se conectează utilizând VPN și care nu. Ceva care poate fi minunat pentru noi dacă vrem să facem o excepție atunci când folosim acest serviciu.

În panoul „ Setări ” vom avea și posibilitatea de a alege tipul de conexiune (OpenVPN sau IPSec) și dacă dorim să se conecteze automat ori de câte ori pornește aplicația.

De asemenea, merită menționat faptul că, dacă ne place mult serviciul și dorim să mergem la planul premium (abonament de 3,17 € / lună), vor fi adăugate și vreo treizeci de servere suplimentare din țări precum Japonia, Spania, Rusia, Taiwan sau Hong Kong.

Folosiți experiența

După instalarea și testarea serverelor Turbo VPN gratuite, am reușit să clarificăm câteva lucruri. Pe de o parte, viteza conexiunii este foarte bună , cu timpi de încărcare a paginilor și redare multimedia în care nu observați niciun fel de încetinire. Se pare că serverele VIP sunt chiar mai rapide, astfel încât Turbo VPN este foarte recomandat în această privință.

Unde am găsit mai multe probleme a fost când vine vorba de vizionarea conținutului în flux, deoarece, în cazul Netflix, de exemplu, detectează că folosim un VPN și nu ne lasă să jucăm. În alte servicii, cum ar fi Prime Video, am găsit și alte limitări în acest sens. Acest lucru se datorează faptului că platformele de streaming au acum multe alte controale pentru a evita acest tip de activitate și, dacă încercăm cu un alt client VPN, vom vedea că limitarea este aceeași. În orice caz, este un fapt de luat în considerare.

Politica de Confidențialitate

Serverele și infrastructurile necesare pentru a oferi un serviciu VPN au un cost destul de ridicat și, ca în aproape toate aplicațiile de pe piață, atunci când ceva este gratuit, știți: prețul de plătit este noi. În cazul Turbo VPN, versiunea gratuită este menținută datorită reclamelor pe care le vom vedea în cadrul aplicației. Cu toate acestea, dacă le examinăm politica de confidențialitate (da, am citit-o), vom vedea că aceștia colectează și anumite date despre utilizatori:

  • Numele și versiunea aplicațiilor pe care le-am activat.
  • Informații despre calitatea conexiunii VPN.
  • Cantitatea de MB transferată.
  • Statistici de utilizare a aplicațiilor.

În mod similar, politica sa de confidențialitate clarifică, de asemenea, faptul că IP-ul nostru de ieșire nu este înregistrat, nici paginile pe care le vizităm , nici orele de conectare sau IP-ul pe care îl avem înainte de a ne conecta la VPN. Pe scurt, se pare că datele pe care le colectează sunt pur analitice și anonime. Încă nu sunt sigur de ce trebuie să știe ce alte aplicații am instalat pe mobilul meu (conform dezvoltatorului este pentru a evita și diagnostica probleme tehnice), dar presupun că pot trăi cu această mică „plată” în schimbul unei conexiuni VPN bune.

În caz contrar, VPN Turbo este una dintre cele mai populare aplicații de pe Google Play, cu peste 100 de milioane de descărcări și un rating pur și simplu copleșitor de 4,6 stele. Personal, nu este o aplicație pe care aș folosi-o constant, dar poate fi o soluție bună pentru nevoi și conexiuni specifice în anumite medii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .