Elephone P8 mini în revizuire: o gamă medie cu o cameră frontală de 16MP

După succesul Elephone S7, un smartphone inspirat în mod clar de cunoscutul Samsung Galaxy S7 și care a dat atât de bune rezultate companiei asiatice, Elephone prezintă Elephone P8 mini . Așteptăm deja că termenul „mini” se referă doar la dimensiunea terminalului, întrucât, analizând alte aspecte, am descoperit un dispozitiv foarte bine echipat și neobișnuit de văzut printre ofertele mobile de pe piața actuală.

În recenzia de astăzi analizăm Elephone P8 mini , un terminal compact cu specificații cu adevărat atractive și un preț ajustat ca puține altele . Să aruncăm o privire?

Proiectare și afișare

Deși numele lui P8 ne amintește într-un anumit fel Samsung S8 , adevărul este că asemănările dintre ambele terminale nu merg mult mai departe , cel puțin în ceea ce privește designul și aspectul.

Ne confruntăm cu un dispozitiv compact, care scapă de tendința actuală a phabletelor cu un ecran uriaș și oferă un ușor de 5 inci, care se potrivește perfect în buzunar. Cu margini rotunjite, cu butoane tactile în față și un senzor de amprentă localizat în spate, Elephone P8 vine în 3 culori diferite: roșu, albastru și negru.

Dispozitivul are un ecran excelent cu rezoluție Full HD de 1080p și 95% NTSC, capabil să afișeze o gamă largă de culori. De asemenea, încorporează un nou procesor de imagine și culoare, care de la început ar îmbunătăți semnificativ calitatea imaginii în comparație cu modelele anterioare.

Puterea și performanța

Având în vedere că ne confruntăm cu o gamă medie care abia depășește 100 de euro, trebuie să recunoaștem producătorul pentru efortul său de a livra un terminal sincer competent.

Echipat cu MTK6750T obișnuit cu 8 nuclee de 1,5 GHz, Elephone P8 mini montează 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare intern , extensibil până la 128 GB prin card. Un combo câștigător (4 GB + 64 GB) pe care până acum nu l-am putut vedea decât în ​​terminale cu mult mai mare adâncime pentru buzunarul consumatorului.

O altă mare noutate este includerea unui nou strat de personalizare pentru sistemul de operare numit ELE OS 1.0 , care urmărește să obțină o experiență mai ușor de utilizat , creat pe baza Android 7.0.

În general, un terminal cu performanțe bune și supervitaminat în ceea ce privește memoria RAM și spațiul de stocare.

Camera și bateria

Ajungem la punctul stelar al Elephone P8 mini: camerele sale. Unele camere care vor încerca să satisfacă tot felul de utilizatori. Pe de o parte, în față găsim un obiectiv cu rezoluție de 16.0MP , mult mai puternic decât obișnuitele de 5.0MP cu care sunt obișnuiți majoritatea producătorilor din gama medie. Camera selfie are, de asemenea, recunoaștere facială și profită de lumina de pe ecran sub formă de suport pentru a obține fotografii mai bune în medii cu lumină slabă.

Pe spate, pe de altă parte, găsim o cameră duală cu 2 obiective, un 13.0MP și un 2.0MP pentru a capta adâncimea și astfel a obține efectul de estompare dorit cunoscut sub numele de bokeh.

În ceea ce privește autonomia acestui P8 mini, găsim o baterie care este puțin mai mult decât compatibilă cu 2860mAh . Adevărul este că ați fi putut cere ceva mai mult în acest sens (poate pentru a ajunge la 3000mAh?), Dar având în vedere că montează un ecran mai mic decât de obicei astăzi, acei 2860mAh pot da cu siguranță mult mai mult din sine în Elephone P8, decât o baterie mult mai puternică într-un terminal de, de exemplu, 5,5 inci. Rețineți că regula + bateriei = + autonomiei nu este întotdeauna îndeplinită.

Preț și disponibilitate

Noul Elephone P8 mini a fost lansat săptămâna aceasta și este în prezent în promovare pe GearBest. Prețul său obișnuit este de 139,99 USD (aproximativ 124 euro la schimbare), dar în perioada 31 mai - 4 iunie magazinul va fi pus în vânzare în fiecare zi de la ora 09:00 UTC, primele 20 de unități doar pentru 99,99 dolari , o adevărată afacere la puțin peste 88 de euro.

Pe scurt, Elephone P8 mini ne pare o gamă medie cu mai multe funcții Premium și toate buletinele de vot pentru a reuși, în special în rândul celor care caută un terminal ieftin, cu mușchi în RAM, spațiu intern și, mai presus de toate, o cameră selfie-uri și un spate dublu care îi va încânta pe iubitorii de fotografie mobilă.

GearBest | Mini promoție Elephone P8

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .