Noul film Dragon Ball în 2018: tot ce știm până acum

Au trecut mai bine de 2 ani de la ultimul film de animație Dragon Ball, „ The resurrection of F ” (2015), și se pare că este timpul pentru o nouă livrare în format „de lux” a aventurilor lui Son Goku și companie.

Seria Dragon Ball Super are un mare succes, calitatea ultimelor saga este în creștere, iar animația a îmbunătățit ororile de la primele capitole din Super. Ce modalitate mai bună de a sărbători decât prin lansarea unui nou film pe piață?

Care va fi numele lui? Știm ceva despre titlu?

La sfârșitul lunii decembrie 2017, Toei Animation a confirmat ceea ce fusese un secret public. Mai întâi a fost înregistrarea domeniului dragonball2018.com - presupus rezervat chiar de Toei-. La scurt timp, suspiciunile au fost verificate chiar de Akira Toriyama în ultima „Jump Festa” a anului trecut: va fi un film Dragon Ball în 2018.

Deocamdată, filmul va purta titlul de lucru „ Dragon Ball 20 ”.

Care va fi intriga filmului?

Într-unul dintre ultimele interviuri acordate de Maestrul Toriyama , el vorbește despre povestea lui Yamoshi, primul Dumnezeu Super Saiyan.

„Cu mult timp în urmă, înainte ca planeta Vegeta să fie planeta Saiyanilor, exista un om pe nume Yamoshi care avea o inimă dreaptă, în ciuda faptului că era Saiyan. El și cei cinci tovarăși ai săi au început o rebeliune, dar în cele din urmă a fost încolțit de alți războinici și transformat pentru prima dată într-un Super Saiyan. Deși transformarea sa și stilul său de luptă înfricoșător i-au șocat pe ceilalți Saiyan ”dezvăluie Toriyama.

„Depășit, Yamoshi a obosit în cele din urmă și a fost învins, dar acesta a fost doar începutul legendei sale. Ulterior, spiritul lui Yamoshi a rătăcit în căutarea continuă a șase Saiyan cu inima dreaptă, în căutarea unui nou salvator: Dumnezeul Super Saiyan. " Încheia.

Nu vi se pare ciudat că brusc creatorul Dragon Ball își scoate această poveste din mânecă? Totul indică faptul că ar putea face parte din complotul noului film. Ceea ce știm sigur este că filmul va fi despre motivul pentru care cursa este cea mai puternică din univers . Și nu pare că istoria lui Yamoshi, pe cât de suculentă este, este ceva ce vor trece cu vederea.

 Va fi implicată Akira Toriyama în proiect?

Potrivit lui Akira Toriyama însuși, el va fi responsabil cu scenariul și designul personajelor . Prin urmare, putem presupune că noul film Dragon Ball din 2018 va intra în canonul oficial, la fel ca și „Bătălia zeilor” și „Învierea lui F”.

Freeza se bucură de ea cu anunțul noului film DB

Când va fi lansat noul film Dragon Ball?

Premiera este programată pentru decembrie 2018 în Japonia , deși este de așteptat să putem vedea un trailer pentru film în primele luni ale anului. Detalii despre premiera sa în restul țărilor nu au fost încă dezvăluite.

Cu toate aceste date pe masă, deși nu sunt multe, ele par să confirme că ne-am putea găsi în fața unuia dintre cele mai atractive filme în ceea ce privește extinderea mitologiei Dragon Ball. Acum, trebuie doar să așteptăm sosirea primului trailer.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .