Vina!, Ultimul anime de la Netflix - Android fericit

„Nimeni nu știe de cât timp a fost orașul în acest stat. Într-o zi, brusc, a început contagiunea și oamenii au pierdut capacitatea de a se conecta cu orașul. După aceea, orașul a început să se extindă la întâmplare, iar sistemul de securitate a considerat rezidenții umani ilegali. Și a început să-i extermine ".

Așa începe Blame! , noul film anime regizat de Hiroyuki Seshita și bazat pe manga omonimă de Tsutomu Nihei. Un clasic cyberpunk care vede în sfârșit lumina sub forma unui lungmetraj de animație de la Netflix, lansat pe 20 mai.

Povestea, situată într-un viitor întunecat, post-apocaliptic, prezintă umanitatea înstrăinată de o realitate dominată de tehnologie . Deși filmul preia o mulțime de concepte și idei din manga originală, în principal din volumele 2 și 3, spune o poveste complet independentă și „autoconcluzivă” care poate fi vizualizată fără a fi nevoie să citiți manga în prealabil. Killy, misteriosul protagonist al acestei blame! căutați oameni care posedă gena terminală a rețelei, singurii oameni pe care mașinile nu le pot ucide. În timpul călătoriei, calea ta va traversa cea a unei mici colonii de oameni supraviețuitori.

Adevărul este că desenul și animația arată cu adevărat spectaculoase. Are acel amestec de CGI rigid și anime tradițional care se potrivește cumva foarte bine tonului general și vibrației generale ale filmului. Un pic în vena lui Ajin , dar cu un aspect vizual mai puternic, detaliat și organic.

„Orașul”, acel amalgam sumbru de blocuri de ciment, circuite și tehnologie reușește să transmită un sentiment de teroare fără discriminare și fără scrupule care ne face să nu acordăm niciun ban pentru protagoniști de fiecare dată când se confruntă cu unele dintre mașinile lor.

Un film care reușește să păstreze interesul , cu o coloană sonoră bună, atmosfere grozave și câteva scene de acțiune destul de îngrijite și uluitoare. Pe scurt, un film realizat cu comerț și care îi va încânta atât pe fanii capodoperei mangaka Nihei, cât și pe iubitorii de anime și science fiction în general.

Netflix | Vezi Blame! Pe net

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .