Akinator, cel mai bun ghicitor din lume - Androidul fericit

Îți amintești de Akinator, geniul care ghicește orice personaj la care te gândești? Dacă nu-l cunoști încă, îți spun: Acesta este un site web condus de un geniu care se ocupă de a pune o întrebare după alta până când persoana sau personajul la care te gândești are dreptate .

Bine, dacă te gândești la vecinul de pe al cincilea, el nu va ghici, trebuie să fie oameni sau personaje cunoscute, dar crede-mă, el înțelege totul. Este atât de corect încât este chiar înspăimântător.

L-am cunoscut aproape la început, când web-ul a început să devină celebru în 2008 și de atunci nu am reușit să-l păcălesc nici măcar o dată. Nici unul nu ți-l spun! Gândește-te la o persoană faimoasă, nu știu, prințul Zamunda. Fă-o bine. Punky Brewster. Loveste-l. Gustavo broasca. De asemenea. Nu îi lipsește una.

Cum ai ghicit, ticălosule?

Vrea cineva să încerce? Trebuie doar să accesați //es.akinator.com și să vă puneți geniul la încercare. De ceva timp a existat și o versiune pentru Android, iPhone, Windows Phone și BlackBerry, dacă doriți să o aveți pe mobil.

Dinamica jocului constă în gândirea la un personaj, fie el real sau fictiv, iar pe baza acestuia, geniul pune o serie de întrebări la care trebuie să răspundem cu un da sau un nu . Puteți pune până la maximum 25 de întrebări, moment în care veți spune numele personajului la care ne gândim. Dar adevărul este că de cele mai multe ori îl înțelegeți fără să puneți măcar 10 întrebări.

Nu, Akinator nu este genul ăsta ...

Acest program dezvoltat de francezii Jeff Deleau și Arnaud Magret este cu adevărat genial și își bazează succesul pe tehnica aruncării, combinată cu o bază de date imensă de oameni celebri. O altă cheie este că, dacă nu primește corect numele pe care îl gândești, îți cere să îl introduci pentru a-l adăuga pe lista sa privată și pentru a-și extinde șansele de succes viitor.

Cu milioanele de vizite pe care le poate face pagina, vă puteți face o idee despre șansele de succes pe care le gestionează Akinator, geniul internetului. Un clasic pe internet.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .