Blackview A20 Pro în revizuire, o gamă de bază cu sigiliul „Amazon's Choice”

În recenzia de astăzi aruncăm o privire asupra Blackview A20 Pro . Un terminal de intrare, de la unul dintre cei mai cunoscuți producători din gama medie asiatică. Un smartphone care este evoluția Blackview A20, un telefon ultra-economic (50 de euro) despre care am vorbit deja în acest blog acum câteva luni. Ce schimbări acceptă acest nou Blackview A20 Pro?

Înainte de a începe, trebuie să spunem că este un terminal care a fost etichetat cu sigiliul „Amazon's Choice”, marca pe care Amazon își pune produsele recomandate ca urmare a recenziilor sale pozitive, a prețului bun și a livrării rapide. Deci chiar merită?

Blackview A20 Pro, un smartphone „de gherilă” cu un ecran HD de 5,5 inci pentru mai puțin de 70 de euro

Primul lucru pe care trebuie să-l comentăm este că acesta este un telefon pentru utilizatorii pentru prima dată, cu caracteristici foarte elementare. Prețul său este cu mult sub 100 de euro, ceea ce îl face să atragă multă atenție ca posibil cadou pentru cei mai mici din casă, sau persoanele care nu folosesc regulat mobilul.

Proiectare și afișare

În cazul unui astfel de mobil, se apreciază că designul este destul de conținut. Este elegant, are margini curbate și greutatea sa abia atinge 170 de grame, ceea ce este foarte bun. Pe partea frontală montează un ecran de 5,5 ”cu rezoluție HD (1440 x 720p) și un raport de aspect de 18: 9. Este disponibil în culorile negru, albastru și auriu.

În spate găsim detectorul de amprentă, precum și o cameră dublă cu bliț într-un aranjament orizontal.

Puterea și performanța

La nivel hardware, așa cum am menționat mai devreme, găsim componente din gama de bază care mută utilajul. Pe de o parte, avem un cip MTK6739 Quad Core care rulează la 1,3 GHz , însoțit de 2 GB RAM și 16 GB spațiu de stocare intern, extensibil până la 32 GB prin intermediul cardului micro SD. Sistemul de operare este Android 8.1 Oreo.

În ceea ce privește performanța, nu vom avea probleme cu navigarea, vorbirea pe WhatsApp, vizionarea videoclipurilor și instalarea aplicației ciudate. Cu toate acestea, și cum nu poate fi altfel, Blackview A20 Pro nu este un dispozitiv mobil pentru a juca jocuri cu multă încărcare grafică. Un telefon foarte modest, dar conform, dacă îl folosim pentru ceea ce a fost conceput.

Camera și bateria

Când aduceți un telefon atât de ieftin pe piață, nu există altă opțiune decât să reduceți acolo unde este posibil. Asta înseamnă, de obicei, o cameră cu mult sub medie și acest lucru nu face excepție. Cel puțin avem o cameră dublă (8MP + 0.3MP) , ceea ce înseamnă că putem face fotografii cu efect bokeh.

Autonomia, pe de altă parte, este o secțiune care beneficiază destul de mult de întregul set. Având un procesor care nu consumă multe resurse, cei 3.000 mAh ai bateriei sunt folosiți mult mai bine decât într-un smartphone mai puternic.

Conectivitate

A20 Pro are Dual SIM (nano + nano), Bluetooth 4.2, o mufă pentru căști de 3,5 mm și un port de încărcare micro USB.

Preț și disponibilitate

În momentul redactării acestei recenzii, Blackview A20 Pro este disponibil pe Amazon pentru o valoare aproximativă de 69,99 euro . O valoare cu adevărat atractivă pentru bani dacă ceea ce căutăm este un smartphone ieftin, care să ne scoată din grabă.

Aviz și evaluare finală

Este demn de sigiliul „Amazon's Choice”? Pare destul de potrivit. Este mai bun decât alte telefoane ieftine de la mărci precum UMI sau Oukitel? Ei bine, acolo va depinde de fiecare. La nivel de hardware și preț nu vom găsi prea multe diferențe, așa că cel mai normal lucru este că alegem în funcție de aspectul său vizual. Acest A20 Pro are un design destul de sobru și elegant, care ar putea înclina echilibrul în favoarea sa printr-o ipotetică comparație cu orice alt telefon mobil ieftin.

[P_REVIEW post_id = 13223 visual = 'complet']

Pe scurt, un telefon conceput ca un dispozitiv de acces sau de intrare pentru utilizatorii noi. Perfect pentru a îndeplini funcții de bază și cu un sistem de operare destul de actualizat (ceva care în această gamă de prețuri nu este întotdeauna ușor de găsit).

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .