Noul episod al incredibilului „Dragon Ball Z: Lumina speranței” - Android fericit

Dragon Ball trăiește o nouă epocă de aur. Acolo avem noul Dragon Ball Super, care străbate mai mult de jumătate din lume. În plus, facilitățile oferite astăzi de noile tehnologii permit crearea unor filme pentru fani care, de multe ori, depășesc încercările Hollywoodului de a se apropia de lumea lui Goku și a companiei.

Așa este cazul „ Dragon Ball: Light of Hope “, un proiect Robot Underdog care a fost în ghiveci de câțiva ani acum - au trecut 3 ani de când am văzut primul trailer - și care recent tocmai a publicat o nouă tranșă de seria sa de succes:

Acest videoclip corespunde capitolelor 1 și 2 , care ar fi continuarea primului pilot publicat acum câțiva ani:

După cum ați văzut, povestea se concentrează în întregime asupra viitorului alternativ al Trunks , cu Androids nr. 17 și No. 18 distrugând orice oriunde trec și cu Son Gohan și Trunks ca singurii protectori ai unei umanități a cărei supraviețuire pare mai neagră ca niciodată.

Costumele și caracterizarea sunt destul de reușite și, deși acel Blond Son Gohan nu prea mă convinge, trebuie să recunoaștem că este o lucrare cu adevărat excelentă care arată că, dacă există dorință și dragoste implicate, o adaptare se poate face mai mult decât demn de munca lui Akira Toriyama.

Singurul dezavantaj este că aerul de solemnitate persistă de-a lungul întregului film și că, în loc să adauge epicitate poveștii, obține adesea efectul opus. Bătălia finală dintre Gohan și androizi, fără îndoială, este unul dintre punctele culminante și un eșantion din tot binele pe care îl pot face băieții de la Robot Underdog.

Deși creatorii serialului tocmai și-au anunțat interesul pentru a face adaptări ale altor serie de anime sau manga cunoscute, „Dragon Ball Z: Light of Hope” promite să avanseze cu noi capitole. Deși a văzut ceea ce s-a văzut, nu pare că va fi în curând. În orice caz, ne confruntăm cu o propunere pe care niciun fan al Dragon Ball nu ar trebui să o rateze.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .