„Dragon Ball Super: Broly” va fi titlul celui de-al 20-lea film Dragon Ball - The Happy Android

Adevărul este că știrile s-au așezat ca o ulcică cu apă rece printre o mare parte din fandom. După câteva luni de gândire asupra posibilei identități a misteriosului saiyan care a apărut în incredibilul teaser pentru noul film din 2018, lansat la scurt timp după încheierea anime-ului Dragon Ball Super, misterul a fost rezolvat. Titlul spune totul: „ Dragon Ball Super: Broly ”.

Când totul a arătat spre Yamoshi, legendarul saiyan pe care Akira Toriyama l-a scos într-unul din ultimele sale interviuri, site-ul oficial al următorului film Dragon Ball a publicat un nou afiș promoțional, însoțind titlul oficial al filmului. Nici Yamoshi, nici legumele murate, cel de-al douăzecilea film al lui Goku va servi la reintroducerea lui Broly ca personaj canonic în istoria oficială a francizei.

Broly, bine ai venit la canon: noua reproiectare și noi nuanțe

Dar asta nu este tot, deoarece afișul oficial a fost însoțit de un nou mesaj de la creatorul original al seriei.

„Oameni, ați auzit de Broly?

Este un saiyan incredibil de puternic, care a apărut doar în vechile filme anime. Din aspectul său, cel puțin i-am făcut designul, dar practic nu eram implicat în anime în acel moment, așa că am uitat complet povestea acestuia.

Am auzit că astăzi Broly este încă un personaj foarte popular nu numai în Japonia, ci și în străinătate. Pe această bază, editorul meu mi-a sugerat să apar în următorul film.

Am fost de acord și am început să urmăresc filmele vechi și am simțit că ar putea fi interesant să retușez anumite lucruri. Am ajuns să lucrez la o poveste care să-l încorporeze în universul Dragon Ball.

Ținând cont de imaginea clasicului Broly, pentru a nu dezamăgi fanii, am actualizat și am adăugat o nouă viziune personajului. Și cred că, cu asta, am obținut un Broly și mai fascinant.

Bineînțeles, veți vedea o luptă acerbă, dar și profunzimile destinului care au ghidat întâlnirea lui Goku, Vegeta și Broly. Aceasta implică, de asemenea, Forța Frieza și istoria saiyanului, care a ajuns să aibă o legătură mai mare cu toate acestea. Povestea a ajuns să devină ceva mai mare și mai dramatic.

Aici vine atotputernicul saiyan, Broly! Dar am adăugat, de asemenea, o mulțime de alte conținuturi pe care toți fanii le vor bucura, așa că așteptați-l și aveți răbdare puțin mai mult până când totul va sosi. "

„Dragon Ball Super: Broly”, de asta avea nevoie Dragon Ball pentru a merge mai departe?

După cum am menționat la început, am citit pe diverse site-uri de internet că oamenii sunt puțin dezamăgiți de această chestiune. A existat suficientă emoție pentru a întâlni acest nou personaj misterios, dar văzând că era vechiul Broly, multe spirite s-au dezumflat din păcate.

Este adevărat că până acum, în afară de a fi Super Saiyanul Legendar, Broly a fost un personaj destul de plat, care nu contribuie prea mult. Hulk de serviciu. Piesa tipică, cu mult mușchi și puțin creier.

Dar să ne gândim că acum, când Akira Toriyama a pus mâna pe el, lucrurile se îmbunătățesc și este înzestrat cu nuanțele și fundalul pe care le merită. Și văzând ceea ce s-a văzut, nu ar fi surprinzător dacă ar profita de tot misticismul legendar din jurul lui Broly pentru a-l introduce și pe Yamoshi și a-l lega într-un fel cu Freeza și armata sa.

Kale și Broly: două fețe ale aceleiași monede?

Este curios, de asemenea, că după ce l-au folosit pe Kale în Turneul puterii, ca remediu pe jumătate pentru a-l aduce înapoi pe Broly, ei decid să meargă atât de departe acum, chiar dedicându-i un film pentru el. Lipsa ideilor sau dorința de a face lucrurile bine? Va merita? Deocamdată va trebui să așteptăm puțin pentru a afla răspunsul.

Dragon Ball Super: Broly va fi lansat în Japonia pe 14 decembrie 2018 și sperăm că nu va dura mult mai mult pentru a ajunge în restul lumii. Lansarea primului trailer lung este, de asemenea, programată în perioada 19-20 iulie.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .