Cei mai buni 5 manageri de parole din 2019 - Android fericit

Când „faceți viață” online de câțiva ani, constatați că aveți zeci de conturi, fiecare cu parola corespunzătoare. Amintirea lor pe toate poate fi o adevărată nebunie, cu excepția cazului în care folosiți întotdeauna același cod de acces (și poate fi deja complicat, pentru că, dacă nu, în ziua în care îl decriptează, vă veți afla în mari probleme).

Cele mai utilizate parole din ultimii ani sunt întotdeauna aceleași: „parolă” și „123456”, așa că, dacă dorim o anumită securitate, trebuie să optăm pentru parole lungi și complexe. În mod iremediabil, acest lucru ne obligă să avem o memorie de elefant, să le scriem într-un Excel frumos - cu copiile de siguranță corespunzătoare - sau să folosim un bun manager de parole .

Cei mai buni manageri de parole din 2019 pentru a vă proteja conturile online

Putem folosi oricând administratorii de parole ale browserelor web, o alternativă bună pentru a evita să ne amintim parolele tuturor magazinelor, aplicațiilor și forumurilor pe care le vizităm. Cu toate acestea, aceste tipuri de manageri nu sunt atât de complete pe cât ar trebui , deoarece sunt încă simple complementare ale unei aplicații al cărei scop final este cu totul altul (navigarea pe Internet).

Pentru a da un exemplu rapid, managerii de browser nativi nu permit de obicei generarea de parole puternice. Ceva pe care îl obținem cu un manager de parole dedicat. Să vedem atunci, care sunt cele mai bune și mai complete începând din 2019, compatibile atât cu Android, cum ar fi iOS, Windows și alte sisteme / platforme.

1 Parola

1Password a început ca un manager de parole axat exclusiv pe Apple, dar de atunci și-a extins compatibilitatea cu iOS, Android, Windows și ChromeOS. De asemenea, are un plug-in pentru browserele web, ceea ce face mult mai ușor să gestionați și să creați parole noi de la practic orice dispozitiv.

Marea sa atracție este cantitatea de funcții suplimentare pe care le oferă. Pe lângă faptul că acționează ca un manager de parole comun, funcționează și ca instrument de autentificare . Vă permite chiar să creați o cheie de securitate pentru cheia de criptare în sine , adăugând un strat suplimentar de protecție. Desigur, ne putem aminti deja această parolă, pentru că dacă nu, nici măcar 1Password nu ne va putea ajuta să ne recuperăm parolele.

De asemenea, are un „ mod de călătorie ” care vă permite să ștergeți orice date sensibile de pe dispozitivele dvs. înainte de a începe o călătorie și să le restaurați la întoarcere cu un simplu clic. Practic, ușor de utilizat și complet complet. La nivel de funcționalitate, probabil cel mai bun manager de parole al momentului . Desigur, are un preț de 2,99 USD / lună (lună de încercare gratuită).

Încercați 1Password

Descărcați QR-Code 1Password Dezvoltator: AgileBits Preț: Gratuit

LastPass

Cel mai bun manager de parole gratuit de pe piață . În prezent, este singurul care permite sincronizarea între dispozitive și este, de asemenea, compatibil cu o multitudine de sisteme de operare. Funcționează ca și restul administratorilor din această listă: salvăm utilizatorii și parolele pe serverele LastPass și apoi le accesăm din browserul sau aplicația corespunzătoare.

Printre caracteristicile sale, acest excelent manager de chei ne permite:

  • Completați automat formularele de autentificare.
  • Primiți alerte despre conturi care pot fi compromise.
  • Autentificare în doi pași.
  • Scanați colecția noastră pentru a găsi parole slabe.

Există, de asemenea, un plan premium cu care obținem funcții suplimentare, cum ar fi 1 GB de stocare criptată în cloud și așa-numitul „acces de urgență”, cu care putem oferi acces temporar la parolele noastre unui alt utilizator.

Încercați LastPass

Descărcați QR-Code LastPass Password Manager Dezvoltator: LogMeIn, Inc. Preț: gratuit

KeePassXC

Dacă nu dorim să salvăm nicio parolă în cloud, cel mai bun lucru pe care îl putem face este să folosim o aplicație precum KeePassXC. Acesta este un instrument pe care îl instalăm pe computerul nostru desktop, cu ajutorul căruia putem cripta toți utilizatorii și codurile de acces, protejându-i cu o parolă principală sau un fișier cheie (sau ambele). Compatibil cu Windows, MacOS, Linux, Firefox și Chrome.

Diferența cu alte aplicații similare este că, în loc să facem sincronizarea bazei noastre de date de pe serverele LastPass sau orice altă aplicație, trebuie să o facem singuri manual . Folosirea instrumentelor de sincronizare a fișierelor precum Dropbox sau SpiderOak (acesta din urmă, recomandat de Edward Snowden). Odată ce fișierul criptat este încărcat în cloud, îl putem accesa cu orice dispozitiv care are instalat KeePassXC.

În cele din urmă, aceasta este cea mai transparentă soluție dintre toate, deoarece KeePassXC este singurul instrument din această listă care este Open Source, ceea ce înseamnă că codul dvs. poate fi analizat de oricine pentru erori sau erori.

Încercați KeepassXC

un portofel

aWallet este unul dintre acei manageri de parole care există de ani de zile. Este folosit pentru a stoca parole, informații bancare, carduri de credit și tot felul de informații personale.

O aplicație versatilă care îndeplinește toate elementele de bază: criptare AES și Blowfish, încorporează un motor de căutare încorporat, pictograme personalizabile și funcție de blocare automată. Include, de asemenea, un generator de parole puternic, astfel încât nu trebuie să ne rupem capul gândindu-ne la una, deși aceasta este o caracteristică care vine doar în versiunea premium.

Un alt detaliu interesant este că, dacă vrem să plătim pentru versiunea completă, nu este necesar să ne abonăm la un plan de plată lunar: efectuăm o singură plată în aplicație și vom avea versiunea pro pentru totdeauna. În orice caz, versiunea gratuită poate fi mai mult decât suficientă pentru majoritatea utilizatorilor. Unul dintre cei mai buni manageri de parole pentru Android .

Descărcați QR-Code aWallet Password Manager Dezvoltator: Synpet Preț: Gratuit

Dashlane

Datorită îmbunătățirilor aduse în ultimele actualizări, Dashlane este, fără îndoială, unul dintre cei mai buni manageri de parole din 2019. O platformă care strălucește cu propria lumină, cu unele caracteristici pe care nu le putem găsi nicăieri altundeva.

Cu funcția „Alerte de încălcare , Dashlane monitorizează cele mai neclare site-uri de pe Internet pentru eventuale scurgeri sau scurgeri de parole. Dacă găsiți vreo lacună care ne poate afecta personal, anunțați-ne imediat.

La fel ca 1Password, folosește o cheie pentru a ne cripta parolele, deși nu există posibilitatea sincronizării dispozitivelor decât dacă mergem la versiunea premium (care este de aproximativ 5 USD pe lună și include VPN gratuit). Planul gratuit vă permite să stocați până la 50 de parole de pe un singur dispozitiv.

O altă dintre caracteristicile sale remarcabile este posibilitatea de a nu stoca datele noastre pe serverele Dashlane , lucru pe care nu îl putem găsi în alte aplicații precum 1Password sau LastPass. De asemenea, este compatibil cu Windows, MacOS, Android, iOS, Linux, Firefox, Chrome și Edge.

Încercați DashLane

Descărcați codul QR Dashlane - Password Manager Dezvoltator: Dashlane Preț: gratuit

Dacă cunoașteți alți manageri de parole care merită, nu ezitați să lăsați recomandarea dvs. particulară în zona de comentarii.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .