Cel mai bun editor PDF gratuit online - Android fericit

Editarea documentelor salvate în format PDF poate fi o provocare dacă nu utilizați instrumentele potrivite . Mulți sunt preocupați nu numai de cât de greoaie poate fi, ci și de banii pentru a investi în achiziționarea celui mai potrivit software. O alternativă este utilizarea editorilor PDF online gratuiți.

Aceasta nu mai trebuie să fie o problemă limitativă. În prezent există o mare varietate de opțiuni disponibile care nu vă vor costa niciun euro . Și nici măcar nu trebuie să fie descărcate sau instalate pe computer. Să vorbim despre cei mai buni editori PDF online gratuiți pe care vi-i aducem.

Descoperind lumea editării PDF

Cu multă dezamăgire am ajuns să descoperim și acceptăm cu tărie că fișierele în format PDF nu pot fi editate odată create. Scopul său principal este de a avea un fișier de lectură care poate fi ușor partajat și vizualizat fără ca conținutul său să fie modificat.

Datorită acestei limitări incomode, au apărut un număr bun de programe concepute special pentru a edita acest format restricționat. Aceste programe oferă utilizatorului posibilitatea, printre altele, de a șterge text și de a-l înlocui cu conținut nou , păstrând în același timp formatul original. Adică, păstrând dimensiunea și culoarea fontului textului original.

Opțiunile sunt foarte variate. În funcție de software-ul de editare pe care îl alegeți, puteți avea opțiuni suplimentare, cum ar fi includerea de note și comentarii, adăugarea sau eliminarea paginilor, evidențierea, sublinierea și eliminarea textului. Dacă acest lucru este ceea ce căutați, să vedem mai jos care sunt cele mai bune opțiuni din editori PDF gratuite online , astfel încât să puteți face o alegere care corespunde cel mai bine nevoilor dumneavoastră .

Compararea editorilor PDF online gratuit

Marele lucru legat de aceste instrumente este că își fac treaba fără a fi nevoie să investească bani în ele, să ocupe spațiu de instalare pe hard disk sau, în unele cazuri, să vă oblige să faceți o înregistrare plictisitoare a informațiilor personale înainte de a le putea folosi funcțiile. Printre cei mai buni editori PDF de acest tip de care puteți profita sunt:

PDF Buddy

Acest puternic instrument de editare online vă permite fabuloasa opțiune de a insera imagini în text, o funcție care este completată de adăugarea de semnături, text suplimentar, opțiunea de evidențiere și corecția albului pe conținut. În plus, acest editor online încorporează opțiunea de a combina mai multe fișiere PDF într-unul sau de a le împărți. Cu acest software, puteți crea și formulare în acest format, generând linkuri care vă permit să le partajați și să le completați rapid și ușor.

Cu toate acestea, pentru unii utilizatori dimensiunea rezoluției poate prezenta unele dezavantaje . Calitatea este foarte scăzută, deci poate fi un inconvenient enervant atunci când lucrați cu fișiere mari.

Introduceți PDF Buddy

DocHub

Acest alt editor PDF online puternic poate fi, de asemenea, utilizat gratuit. Are o interfață de utilizator foarte simplă, cu care puteți edita fișierele cu mare ușurință. În ele puteți include imagini, filigrane și text suprapus. Printre multe alte caracteristici disponibile acestui instrument sunt:

  • Completarea formularului, vizualizarea în miniatură a paginilor documentului în curs de editare.
  • Libertatea de mișcare între pagini.
  • Posibilitatea salvării documentelor dvs. după finalizarea procesului de editare a PDF-ului.

În ceea ce privește cele mai bune avantaje, există funcția mobilă și siguranța muncii fără pierderi. Vă oferă alternativa de integrare cu spații de lucru inteligente, cum ar fi Google și Dropbox. Astfel, vă permite să partajați fișierele și să editați în mai multe colaborări . Pe de altă parte, cel mai mare defect al său este încă rezoluția redusă, un aspect pe care sperăm să îl îmbunătățească în viitor.

Intrați în DocHub

Editorul CutePDF

Inspirat de paradigma cloud, CutePDF Editor oferă o platformă ușor de editat. Acesta include opțiunile standard pentru editarea și conversia fișierelor PDF, evidențiind inserarea comentariilor. Totul într-un cadru sigur de siguranță la locul de muncă. În plus, permite tipărirea documentelor după finalizarea ediției.

Cele mai mari avantaje ale sale oferă posibilitatea colectării datelor din formulare, precum și posibilitatea creării și modificării acestora din urmă. Interfața de confidențialitate și securitate este excelentă.

Din păcate, nu totul este perfect cu acest editor PDF online gratuit. Dezavantajele sale includ limitarea dimensiunii maxime a fișierelor (poate fi încărcat doar pentru a funcționa 10 MB) și lipsa funcțiilor avansate pentru a crea fișiere PDF.

Introduceți Editorul CutePDF

PDFfox

100% fiabil. La fel ca și cele anterioare, acest software gratuit de editare a documentelor PDF online oferă funcțiile de bază de inserare a comentariilor și includerea și ștergerea textului. Dar, în plus, vă permite să utilizați opțiuni de lucru mai versatile. Este posibil să ștergeți și să rotiți paginile, să împărțiți sau să combinați fișiere PDF. Și, în cele din urmă, conversia imaginilor și documentelor din format Excel, Word și PowerPoint în format PDF .

Printre avantajele PDFzorro avem un nivel bun de securitate pentru protecția muncii dumneavoastră. Are o opțiune de editare multiplatformă. Este, de asemenea, posibilă îmbinarea și editarea extensiei de locuri de muncă cu spațiul inteligent Google Drive.

La rândul său, unele dezavantaje sunt prezente cu utilizarea acestui editor PDF online gratuit. Trebuie remarcată limitarea dimensiunii fișierelor și imposibilitatea de a selecta mai multe pagini simultan.

Introduceți PDFzorro

Iată cele mai bune instrumente gratuite de editare PDF online. Sperăm că v-a ajutat să alegeți cea mai convenabilă opțiune. Gata cu frustrarea gândirii la editarea unui document PDF. Deschideți-vă către o lume nouă cu cei mai buni editori PDF online gratuiți și lăsați creativitatea să fie limita dvs.

S-ar putea să vă intereseze:  Cele mai bune 10 cititoare de PDF-uri pentru Android

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .