Actualizați forțat la Windows 10 - Android fericit

Microsoft vă permite deja să vă actualizați sistemul la Windows 10, dar pentru a evita saturarea serverelor sale, permite aceste actualizări într-un mod segmentat și încetul cu încetul. Dacă tot nu aveți posibilitatea de a actualiza la Windows 10, puteți forța actualizarea după cum urmează:

Ștergeți conținutul folderului C: \ Windows \ SoftwareDistribution \ Download.

Apoi rulați în ms-dos ( Start -> Toate programele -> Accesorii -> Prompt de comandă (rulați ca administrator cu butonul din dreapta) și rulați comanda wuauclt.exe / updatenow.

Încercați să vă actualizați sistemul la Windows 10 din Panoul de control -> Windows Update și faceți clic pe „Căutați actualizări”. Windows ar trebui să înceapă să descarce pachetul de actualizare.

Nu în ultimul rând, nu uitați că computerul dvs. trebuie să îndeplinească următoarele cerințe minime pentru a instala Windows 10:

  • Procesor de cel puțin 1 Ghz.
  • 1 GB RAM dacă instalați versiunea pe 32 de biți sau 2 GB pentru versiunea pe 64 de biți a Windows 10.
  • Placă grafică cu DirectX 9 sau o versiune ulterioară.
  • Rezoluția minimă a ecranului de 1024 x 600.

Dacă tot nu puteți forța instalarea Windows 10 pe computerul dvs., Microsoft a publicat un program de instalare automat care efectuează întregul proces, pentru a facilita actualizările la cea mai recentă versiune de Windows. Îl puteți încărca făcând clic AICI.

Dacă după ce ați încercat toate acestea, aveți în continuare probleme, nu ezitați să lăsați un comentariu și vom încerca să vă ajutăm, indiferent de problema dvs. Noroc!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .