Q8 Smart Wristband, o brățară inteligentă impermeabilă IP67

Dacă folosim o brățară inteligentă sau o brățară inteligentă pentru a alerga, este posibil să vă fi gândit la acest lucru la un moment dat. Se pot răsfăța din cauza transpirației? Adevărul este că nu am avut niciodată o problemă cu a mea, dar m-a făcut să mă întreb dacă ceasurile și brățările inteligente de astăzi sunt cu adevărat impermeabile .

După ce am analizat un număr mare de brățări, am fost puțin uimit, deoarece multe dintre ele - în special cele mai ieftine - nu au niciun tip de certificare IP. Adică nu sunt rezistente la apă sau praf.

Q8, o brățară inteligentă, rezistentă la apă

Q8 este un inteligent bratara care nu este printre cele mai scumpe sau mai ieftine brățări, dar are o caracteristică pe care îl face diferit de cele mai multe. Certificarea sa IP67 .

Aceasta înseamnă că, pe lângă rezistența la transpirație și prevenirea pătrunderii prafului, este conceput pentru a fi utilizat în piscină și scufundat în apă fără teama de deteriorare.

De asemenea, are o altă funcție interesantă, cum ar fi memento-uri de mișcare . Ceea ce poate fi util pentru aceia dintre noi care petrec ore întregi în fața unui ecran fără a mișca un singur os în corp.

Caracteristicile dispozitivului

Printre detaliile brățării inteligente Q8 găsim următoarele caracteristici:

  • Rezistență IP67 la apă și praf.
  • Design elegant și plăcut la atingere.
  • Măsurarea ritmului cardiac.
  • Monitorizarea somnului.
  • Memento de mișcare.
  • Statistici sportive.
  • Notificare de apel.

Brățara folosește, de asemenea, o aplicație , compatibilă cu Android și iOS, pentru a comunica smartphone-ul cu Q8. Compatibil cu Android 4.4 sau o versiune ulterioară și iOS 7.1 sau mai mare.

În plus, dispozitivul are o conexiune Bluetooth 4.0 și o baterie de 70 mAh cu o durată de 7-10 zile în standby.

Preț și disponibilitate

Această brățară interesantă cu certificare IP67 are un preț de 25,02 euro, aproximativ 29,79 dolari de schimbat . Dacă sunteți interesat de acesta, puteți utiliza, de asemenea, următorul cupon de reducere TomTop pentru a extrage o ciupire din prețul final al dispozitivului:

COD CUPON: DSQ8

Preț cu cupon: 20 €

Pe scurt, o brățară inteligentă cu toate funcțiile obișnuite și un plus interesant sub formă de protecție împotriva apei. O brățară inteligentă off-road.

TomTop | Cumpărați brățară inteligentă Q8

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .