La revedere 2016! Oferte speciale pentru sfârșitul anului pe GearBest - The Happy Android

Peste 3 săptămâni, 2016 va fi cu greu o amintire în memoria noastră. Cu lucrurile sale bune și cele rele, anul a atins sfârșitul inevitabil al ciclului pentru a reapărea ca un Phoenix renașterea în luna următoare a lunii ianuarie.

Ați fost cuminte și doriți să vă faceți un cadou? Ai fost în mod flagrant rău și vrei să-l rezolvi cu un cadou vinovat pentru o anumită persoană al cărei nume nici nu îndrăznești să-l menționezi?

Astăzi, GearBest tocmai a început promoția de la sfârșitul anului , care va dura până pe 31 decembrie și unde vom găsi un amalgam interesant de articole sincer interesante la un preț redus.

Smartphone-uri

Yotaphone 2 este un telefon care atunci când a apărut în 2015 a fost un preț la mai mult de 500 de euro. În 2016 prețul său a fost redus foarte mult și îl putem obține cu puțin peste 100 de euro. Este un telefon unic, care are 2 ecrane: un ecran frontal și un ecran de cerneală electronică din spate .

În secțiunea smartphone vom găsi și oferte pentru Xiaomi Redmi Note 4 , Vernee Apollo Lite , LeTV LeEco Le Max 2 sau Elephone S7 , printre altele.

Laptopuri și tablete

În secțiunea dedicată laptopurilor și tabletelor, se remarcă Yepo 737S (163 euro) și Xiaomi MiPad2 (201 euro). Modelul Yepo 737S este un ultrabook de 13 inci cu Windows 10 și un design foarte asemănător cu aclamatul MacBook Air, elegant și elegant.

Ca noutate, versiunea acestui Xiaomi MiPad2 vine cu Windows 10 ca sistem de operare. Ecran de 7,9 inci, procesor Intel Atom X5 și ecran retină IPS.

Brățări inteligente

Dacă sunteți sportivi și nu ați încercat încă o brățară inteligentă, acesta poate fi un moment bun pentru a face saltul. Brățările precum Elephone ELE MGCOOL Band 2  sau NO.1 F1 au un preț foarte bun, abia ajung la 20 de euro și ne vor permite să ne controlăm ritmul cardiac sau calitatea somnului.

Electronică pentru casă

În secțiunea dedicată electronicii casnice găsim mai mulți roboți de aspirator de calitate, precum Xiaomi Mi Robot Vacuum sau roboții ILIFE (aceștia din urmă sunt și ei foarte buni și au prețuri apropiate de 100 de euro). Ca noutate, FortuneDragon FD (113 euro), un aspirator vertical fără fir cu dublă utilizare, convertibil în aspirator manual.

Pe lângă acestea, există multe alte dispozitive și produse interesante care primesc reduceri semnificative grație promoției de la sfârșitul anului: un sortiment mare de drone RC , imprimante 3D începând de la 188 de euro, microscopuri digitale cu 20 de euro și chiar telescoape cu vedere nocturnă .

Pentru a vedea restul promoției, chiar mai jos aveți linkul de acces la aceasta.

 GearBest | Promoție la revedere 2016 Vânzare

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .