Cubot King Kong 3 în analiză, mobil robust cu baterie de 6000 mAh

Cubot King Kong 3 este noua iterație în linia de telefoane robuste de la compania asiatică. Se pare că încetul cu încetul producătorul se îndreaptă spre smartphone-uri cu funcții mai bune, iar acest King Kong 3 este un bun exemplu în acest sens.

În recenzia de astăzi vorbim despre un smartphone rezistent la apă, praf și picături, cu un design aproape militar, o baterie mare, cameră dublă din spate și conectivitate NFC. Am inceput!

Cubot King Kong 3 în analiză, un telefon mobil cu certificare IP68, baterie 6000mAh și cip Helio P23

Este clar că, având în vedere caracteristicile terminalului, King Kong 3 nu este un telefon mobil pentru toată lumea. Este mult mai greu decât un smartphone tipic, dar oferă și lucruri pe care nu le vom vedea în alte telefoane standard.

Proiectare și afișare

Cubot King Kong 3 montează un ecran GFF de 5,5 inci protejat de Corning Gorilla Glass, cu o rezoluție HD + de 1440 x 720p și o densitate de pixeli de 293ppi.

Deoarece este un telefon robust, are acel design obișnuit „contondent” care atrage atât de multă atenție. Carcasa este fabricată dintr-un poliester super-rezistent capabil să reziste la picături de până la 1,5 m și la temperaturi cuprinse între -30 și 60 de grade .

De asemenea, este certificat IP68 , ceea ce înseamnă că poate fi scufundat 1,5 metri în apă timp de până la 30 de minute. Atât butoanele, camera, senzorul de amprentă și restul porturilor sunt impermeabile.

Terminalul are dimensiuni de 16,25 x 7,83 x 1,33 cm și o greutate de 280 de grame.

Puterea și performanța

La nivel hardware găsim o componentă mobilă foarte interesantă pentru gama medie. Pe de o parte, avem un SoC Helio P23 Octa Core 2,5 GHz , împreună cu 4 GB RAM și 64 GB stocare internă extensibilă până la 128 GB prin SD. Toate acestea cu Android 8.1 ca sistem de operare.

Având Android Oreo, asta înseamnă că putem folosi, pe lângă amprenta, deblocarea prin recunoaștere facială. Un alt punct de subliniat este faptul că King Kong 3 are și NFC , ceva nu foarte obișnuit în majoritatea telefoanelor mobile din China.

La nivel de performanță, pe scurt, avem un mobil mai mult decât compatibil, care oferă un rezultat de benchmarking în Antutu de 68.874 de puncte .

Camera și bateria

Pentru secțiunea fotografică a lui Kong 3 Cubot a optat pentru un obiectiv dublu din spate fabricat de Sony. Aceasta se traduce printr-o cameră de 16MP + 2MP cu bliț și diafragmă f / 2.2 cu efect bokeh. Pentru partea din față, o singură cameră selfie de 13MP mai mult decât acceptabilă . Nu că sunt cele mai bune camere din lume, dar în circumstanțe nu foarte nefavorabile pot da rezultate bune.

Bateria este, fără îndoială, unul dintre punctele forte ale acestui telefon. Cubot King Kong 3 montează o baterie de 6.000 mAh cu încărcare rapidă (9V / 2A) prin cablu USB tip C. O baterie de lungă durată care asigură câteva ore de autonomie.

Preț și disponibilitate

Cubot King Kong 3 se află în prezent în faza de pre-vânzare și poate fi obținut la un preț de 219,99 USD, aproximativ 191 EUR în schimb , pe GearBest. Prevânzarea va fi activă până pe 28 octombrie, așa că înțelegem că de la acea dată prețul său va fi puțin mai mare.

Pe scurt, un smartphone cu un bun raport calitate-preț, care va atrage atenția iubitorilor de telefoane robuste, cu o baterie rezistentă la bombe și câteva detalii interesante, cum ar fi conexiunea NFC. Arată că ne confruntăm cu un terminal mult mai evoluat decât modelele super rezistente anterioare ale Cubot.

GearBest | Cumpărați Cubot King Kong 3

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .