Lenovo P8 (TAB 8 Plus), alternativa perfectă la Fire HD 8 de la Amazon

Căutați ceva similar cu tableta Amazon Fire HD, dar cu puțin mai mult mușchi? Lenovo P8 , de asemenea , cunoscut sub numele de Lenovo TAB 8 Plus - mama mea cu numele mic - este o alternativă bună. Prețul său nu este foarte mare și funcționalitățile sale, în comparație, sunt un pas important înainte.

Lenovo P8 (TAB 8 Plus) în revistă, o tabletă ieftină și destul de completă pentru canapea

În analiza de astăzi, analizăm Lenovo P8 (TAB 8 Plus), o tabletă Android de 8 inci, cu hardware mai mult decât competent și un preț rezonabil, de genul care creează fani. Am inceput!

Proiectare și afișare

Acest Lenovo P8 are un ecran capacitiv de 8 inci cu o rezoluție de 1920x1200p (WUXGA) . O tabletă ușoară de 320gr cu o carcasă din spate din plastic dur. Acesta este un plus, deoarece, în afară de a nu lăsa urme, oferă o bună prindere a dispozitivului.

În rest, o tabletă cu un ecran bun și un design în cadrul corect și așteptat. Nimic de obiectat.

Are dimensiuni de 20,80 x 12,30 x 0,88 cm și are un port micro USB , slot pentru card de memorie și mufă pentru căști de 3,5 mm.

Puterea și performanța

Unul dintre cele mai atractive puncte ale Lenovo TAB 8 Plus este hardware-ul său. În interior găsim un Snapdragon 625 Octa Core SoC care rulează la 2,0 GHz , GPU Adreno 506 , 3 GB RAM și 16 GB stocare internă extensibilă. Toate acestea la comanda Android 6.0. De asemenea, are conectivitate WiFi ac și Bluetooth 4.0.

Ca și în cazul Fire HD, va trebui, fără îndoială, să folosim un card SD dacă vrem spațiu în condiții, dar în caz contrar, ne confruntăm cu o tabletă eficientă și cu performanțe bune. Un procesor și RAM de calitate suficient de ridicat pentru a naviga, reda și utiliza cu ușurință orice aplicație din Magazinul Google Play.

Nu este o tabletă high-end, dar pentru 99% din aplicațiile Android este mai mult decât suficientă, fiind mult superioară tabletei Amazon Fire HD. În testele de benchmarking obține un rezultat de 59.398 la Antutu și 38020 la Quadrant .

Camera și bateria

La fel ca în majoritatea tabletelor, camera este un accesoriu pur cosmetic. În cazul Lenovo P8, aceasta se traduce printr-o cameră posterioară de 8,0MP și o cameră frontală de 5,0MP.

În ceea ce privește autonomia, acesta prezintă o baterie mai mult decât solventă de 4250mAh .

Preț și disponibilitate

Lenovo P8 (TAB 8 Plus) este în prezent la pretul de 150.93 de euro , aproximativ $ 182.03 la schimbare, pe GearBest . În alte site-uri de încredere, cum ar fi AliExpress , este în vânzare chiar acum și îl poate duce acasă cu 136,76 euro , aproximativ 167,51 USD.

Pe scurt, ne confruntăm cu o tabletă Android cu o foarte bună valoare pentru bani. Oarecum mai scump decât tableta Fire HD de la Amazon , dar cu hardware mult superior. Ideal ca dispozitiv de divertisment, pentru navigarea pe internet, vizionarea videoclipurilor pe un ecran decent și jocul ocazional fără probleme de performanță.

GearBest | Cumpărați Lenovo P8

AliExpress | Cumpărați Lenovo P8

Notă: acestea sunt prețurile disponibile în momentul redactării articolului (19 februarie 2018). Prețul la date ulterioare poate varia. Nu ezitați să consultați ambele alternative!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .