Scorurile mele: scoruri sportive live pentru Android

Cei dintre voi care mă cunoașteți cu adevărat știți că nu sunt pasionat de competițiile sportive. Asa este. Sunt un robot mai interior și hobby-urile mele merg în alte direcții. Acest lucru nu înseamnă că pot recunoaște o aplicație sportivă bună atunci când o am în față. Dacă este, de asemenea, realizat cu grijă și pricepere, așa cum este cazul Markerilor Mei , nu pot decât să vă aduc respectul sincer.

Căutați o aplicație Android care să vă afișeze în direct rezultatele tuturor meciurilor de fotbal (sau a oricărui alt sport) , cu greșelile, schimbările, alinițiile și multe altele? Bun venit la Marcajele mele .

Descărcați QR-Code FlashScore Dezvoltator FlashScore: FlashScore Preț: Gratuit

Scorurile mele: scoruri sportive live și multe altele

Primul lucru de spus în favoarea acestei aplicații este că este foarte ușor de utilizat și este foarte ușor să navigați între diferitele sale secțiuni și interfețe. Este o aplicație care gestionează rezultatele sportive din aproximativ 30 de sporturi și peste 5000 de competiții .

Este o mulțime de date și, prin urmare, este necesar un design care să se potrivească, astfel încât navigarea să nu devină confuză. În acest aspect putem fi siguri, deoarece chiar și cei mai novici în domeniul telefoniei mobile ar putea folosi aplicația fără probleme. Totul bine organizat și totul la locul său. Punct pentru proiectanții de aplicații.

În ceea ce privește conținutul ca atare, Marcajele mele ne permit să cunoaștem în acest moment rezultatele meciurilor de fotbal ale tuturor competițiilor, diviziilor și țărilor . Nu îți place fotbalul, dar iubești baschetul, tenisul sau hocheiul? Nici o problemă! Aplicația încorporează, de asemenea, rezultate din aceste și multe alte sporturi, cum ar fi volei, handbal, baseball, golf, box, curse de cai, ciclism sau săgeți, printre altele .

Căutări pe echipe, grupări și statistici

Lucrul bun al acestei aplicații este că are o gamă largă de informații complementare. Pentru fiecare joc putem vedea aliniamentele, schimbările, șuturile la poartă, etc. posesia mingii . și o filă în care putem vedea comentarii care indică evoluția jocului.

Un alt element important este motorul dvs. de căutare . În el putem căuta echipa noastră preferată și putem găsi toate informațiile în acest moment, fără a fi nevoie să navigați între diferitele meniuri ale aplicației.

Cireasa de pe tort: ​​pariuri

Un alt punct important al acestei aplicații sunt pariurile . Aplicația are o mică secțiune în care puteți vedea și plasa pariuri pentru diferitele meciuri afișate în Marcajele mele. Aplicația ne redirecționează către site-ul Bet365, Bwin și William Hill  de unde putem paria sume mici pentru a obține niște bani în plus.

Pe scurt, este o aplicație foarte completă în care au fost luați în considerare toți factorii care ar putea fi de interes pentru un pasionat de competiții sportive : rezultatele, datele meciului, detaliile și bonusul pariurilor . Tocmai din cauza acestui ultim punct, problema pariurilor, aș recomanda Marcajele mele doar unui public adult. Nu știu în ce măsură este recomandat ca un copil să gestioneze o aplicație în care există un factor important de joc.

În orice caz, o aplicație fantastică, cu peste un milion de instalări pe Android și foarte apreciată de comunitate. Probabil cel mai complet din punct de vedere al rezultatelor sportive . Și este, de asemenea, gratuit! Dacă vrei să fii informat în fiecare moment despre meciurile echipei tale preferate, știi, Marcajele mele .

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .