10 site-uri web pentru a crea infografii gratuite - Android fericit

În zilele noastre una dintre tehnicile grafice care are cea mai mare tracțiune pe web sunt infografia. Fie că lucrați în afaceri online sau dacă doriți să adăugați valoare muncii dvs. prezentându-le într-un mod accesibil și vizual, ar trebui să luați în considerare utilizarea infograficelor.

Infografiile în sine sunt reprezentări grafice ale textului scris folosind imagini, descrieri și narațiuni . Scopul oricărei infografii bune este de a transmite informații în modul cel mai clar și vizual.

10 pagini web pentru a crea infografii gratuite

Din acest motiv și pentru că un bun infografic poate atrage privirea a numeroși clienți curioși sau potențiali care altfel nu ar observa mesajul dvs., există multe site-uri web și companii care folosesc acest instrument de informare pentru a-și captiva publicul țintă. . Dacă o infografică este atractivă, îi veți determina să vă observe. Dar întrebarea este, la ce preț? Există instrumente sau pagini pentru a crea infografii gratuite. fără a cheltui un euro ?

Multe site-uri web au decis să își orienteze modelul de afaceri către această reprezentare vizuală plăcută a datelor și astăzi puteți găsi numeroase site-uri de pe care să vă creați propriile infografii într-un mod simplu și accesibil. În site-urile pe care le prezentăm mai jos puteți crea propriile infografii gratuit, doriți să aflați puțin mai mult?

Visme

Vă permite să creați infografii, prezentări și bannere, cu o mare bibliotecă media la dispoziția dumneavoastră. Pe partea negativă, indicați că vă obligă să puneți sigla Visme, dar este un instrument excelent.

Canva

Instrument bun pentru a crea infografii, foarte ușor de utilizat. Are o mulțime de șabloane și o galerie de imagini grozavă.

Vizual

Este o platformă care vă permite să creați infografii, cu o comunitate online numeroasă.

Vizualizează

Vă permite să faceți CV-uri ca infografice. Acest instrument online oferă oamenilor să-și exprime realizările profesionale într-un mod vizual și atractiv. Foarte recomandat

Venngage

O altă aplicație web gratuită pentru a crea infografii, în care ne putem înregistra pur și simplu cu contul nostru Facebook sau Google. Are o mulțime de șabloane și elemente de personalizare, mici animații și grafică pentru a crea infografia perfectă.

Ușor

Instrument online gratuit pentru crearea de infografii simple, dar foarte personalizabile. Puteți lucra cu forme, texte și culori simple.

Piktochart

Vă permite să realizați infografii online cu culori, imagini și figuri. Versiunea gratuită oferă acces doar la 3 șabloane, dar sunt complet personalizabile.

Google Charts

Acest instrument Google Developers vă permite să creați o mare varietate de grafice de tot felul: grafice cu bare, coloane, porțiuni, în formă de gogoasă, calendare etc. Este aplicația web ideală, în special pentru a afișa date în timp real ale statisticilor site-ului nostru web (dacă avem una, desigur).

GetAbout.Me

Această mică aplicație pentru Windows este mai orientată spre monitorizarea și statisticile rețelelor noastre sociale. Permite crearea de grafice cu statistici ale tweet-urilor noastre, ale publicațiilor noastre pe Facebook etc.

Infogr.am

Nu în ultimul rând, avem Infogr.am , un site web de unde ne putem crea propriile infografii cu un număr mare de diagrame, hărți, șabloane și instrumente de personalizare. Odată ce avem infografia gata, instrumentul ne oferă posibilitatea de a-l publica pe site-ul nostru web, pe rețelele noastre sociale sau pe site-ul Infogr.am.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .