Oukitel U20 Plus în analiză, noul rege al gamei low

A trecut mai bine de jumătate de an de când am început să analizăm smartphone-urile din El Android Feliz și o mână bună de telefoane mobile au trecut deja prin lupa noastră. Întotdeauna examinăm terminalele care ne plac, fie pentru caracteristicile lor tehnice, fie pentru valoarea lor bună pentru bani, ceea ce ne conduce de obicei la revizuirea terminalelor care se deplasează cu aproximativ 200 EUR, mai mult sau mai puțin. Terminalele care, la un preț accesibil, pot oferi performanțe și caracteristici cu adevărat puternice , capabile să privească cele mai bune smartphone-uri ale momentului de la tine la tine.

Din acest motiv, când vorbim despre telefonia low-end, unora li se poate părea că vorbim despre terminale „minore”. ¿ Dacă aveți 4 GB de memorie RAM este un telefon prost ? Ceea ce ne scapă de multe ori este că gama mică, atunci când este bine concentrată, poate fi o potrivire chiar mai bună decât un smartphone bun de gamă medie sau high-end .

Vorbim despre funcționalitate ca o axă de referință, necesitate peste capriciu. De ce trebuie să cheltuim 200 sau 400 de euro pe un telefon pe care îl vom folosi doar pentru a efectua apeluri, a trimite WhatsApp-uri și a naviga pe internet ? Avem nevoie de un telefon ieftin și funcțional , iar orice alte elemente suplimentare vor fi foarte binevenite.

Oukitel U20 Plus, noul low-end care merge puternic

Terminalele low-end sunt de obicei un instrument bun pentru cei care caută un telefon pentru utilizare exclusivă la locul de muncă , dar și pentru toți cei care trăiesc în afara maelstromului tehnologic , care nici nu joacă Call of Duty și nici nu intenționează să o facă în viitor.

În acest domeniu de joc putem găsi multe mărci care joacă cu prețuri foarte mici, adesea datorită specificațiilor practic scoase din portbagajul amintirilor.

În orice caz, și ca oriunde altundeva, există și alte mărci precum Cubot , Doogee sau Oukitel care se remarcă peste dispozitive medii și prezente, care sunt cu adevărat atractive . Low-end-ul este casa lor, îl răsfăță și lucrează din greu pentru a oferi cel mai bun produs posibil la cel mai rezonabil preț. Exemplu? Noul Oukitel U20 Plus .

Specificații tehnice ale Oukitel U20 Plus

Oukitel s-a remarcat întotdeauna pentru designul său și este ceva ce este apreciat în fiecare nou terminal pe care îl aduc pe piață. Noul Oukitel U20 Plus continuă pe drumul care a oferit rezultate atât de bune companiei și aduce un nou salt calitativ.

 • Ecran IPS Full HD de 5,5 inci (1920 x 1080).
 • Corp metalic monocorp.
 • Dimensiuni de 15,40 x 7,70 x 0,85 cm.
 • Procesor MTK6737 Quad Core 1,5 GHz și GPU Mali-T720
 • 2 GB memorie RAM.
 • 16 GB spațiu de stocare intern extensibil.
 • Cameră spate Sony IMX135 de 13,0MP
 • Cameră frontală de 5.0MP.
 • Baterie de 3300mAh care nu poate fi detașată
 • Dual SIM
 • Sistem de operare Android 6.0

Vorbim despre un terminal care abia costă 90 de euro (nu ajunge la 100 de dolari), iar scoaterea procesorului și a memoriei RAM (ceea ce nici nu e rău) nu are nimic de invidiat alte smartphone-uri care pot valora cu ușurință până la 2 sau 3 ori la care se adauga.

Mențiune specială a camerei pe care o încorporează acest Oukitel, cu o rezoluție de 13.0MP care poate ajunge până la 16.0MP prin interpolare . O cameră din spate cu două lentile realizată de Sony, care promite să semene cu experiența SLR a unui DSLR.

Pe scurt, un terminal elegant cu finisaj Premium, performanțe mai mult decât acceptabile, o baterie bună și mai presus de toate o cameră care iese în evidență peste media concurenților săi. Toate acestea, fără a trece bariera de 100 de dolari.

GearBest | Oukitel U20 Plus

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .