Aplicația Earth Online: camere web live din locuri din întreaga lume - Android fericit

Conexiune totală. Adevăratul Big Brother nu se găsește în romane sau emisiuni de televiziune, ci pe web. O conexiune la Internet este suficientă pentru a putea vedea prin ochiul a sute de camere web oriunde pe planetă. Doriți să aruncați o privire și să vedeți ce se întâmplă în locuri precum Australia, Boston, Rusia, Elveția, Japonia sau Islanda?

Earth Online: sute de camere web publice la un clic de buton de pe telefonul mobil

Earth Online este o aplicație gratuită pentru Android care permite accesul la sute de camere web publice din diferite părți ale lumii . O sală de sport din New York, un oraș din Australia, un cartier din Chicago sau un hotel de lux din Cancun, sunt doar câteva dintre diferitele locuri care au camera web corespunzătoare și care au fost colectate în această aplicație interesantă dezvoltată de TmrApps .

Aplicația are literalmente sute de camere web (am calculat aproximativ 700), pe care le putem consulta pur și simplu făcând clic pe imaginea lor în miniatură. Dacă dorim să avem o viziune mai globală, aplicația are și o hartă care arată toate locurile în care este disponibilă o cameră și o clasificare în funcție de tipul camerei (orașe, peisaje, interioare, universități etc.).

Unde se află camerele web?

Majoritatea camerelor web se află în Europa și SUA, dar există și camere în diferite locuri din Asia, Australia sau chiar Groenlanda. În Africa, singura cameră web este situată într-un centru Windsurf de pe plaja din Hurghada, Egipt.

Unul dintre cele mai interesante puncte este faptul de a putea muta camera după bunul plac, o funcționalitate care, din păcate, este încă în curs de dezvoltare (deși este deja anunțată, așa că ne imaginăm că nu va dura mult până să ajungă). Cu siguranță, atunci când este publicat, comunitatea de utilizatori va ști să o prețuiască așa cum merită.

Descărcați Earth Online pentru Android

Între timp, Earth Online continuă să aibă succes pe Google Play, cu peste 100.000 de descărcări și un rating extrem de pozitiv de 4,4 stele . Are publicitate încorporată, dar nu este prea enervant.

Descărcați QR-Code Earth online: Camere web și camere live din lume Dezvoltator: TmrApps Preț: gratuit

O aplicație bună pentru a călători fără a părăsi site-ul, chiar dacă doar pentru o clipă :)

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .