Vernee X în revizuire, o gamă medie incredibilă cu baterie de 6200 mAh

Cel mai recent top Vernee al gamei era deja destul de încărcat din punct de vedere al puterii. Vernee Mars Pro a fost una dintre cele mai placute surprize la mijlocul anilor gama, datorită 6GB sale de RAM și un preț mai mult decât echilibrat. Acum, cu câteva zile înainte de sfârșitul lui 2017, compania asiatică a introdus doar un nou model de top, Vernee X .

Recenzie Vernee X: un smartphone puternic de clasă medie ca puține altele, susținut de o super baterie de 6200 mAh

Vernee X este o evoluție logică a modelului Mars Pro. Pe de o parte, găsim un terminal cu un preț ceva mai mare -213 euro-, totul în schimbul îmbunătățirii camerei, a spațiului de stocare și a bateriei până la câteva niveluri. hiperbolic.

Afișare și aspect

Pe partea din față a Vernee X descoperim un ecran de 6 ”cu rezoluție FullHD + (2160x1080p) , sticlă curbată 2.5D și un raport de aspect 18: 9, încadrat în corpul unui terminal de 5,5 inci. Pentru a obține un telefon „cu tot ecranul” ca acesta, a fost, fără îndoială, necesar să eliminați clasicul buton fizic central, pentru a lăsa mai mult spațiu pentru ecran, așa cum este obișnuit în acest tip de terminal.

Toate acestea cu un design de curbură 3D pentru a da o notă mai elegantă carcasei și finisajului final al dispozitivului. Are dimensiuni de 15,95 x 7,60 x 0,98 cm și are o greutate de 199gr.

Nu este un design pe care l-am putea clasifica drept original, dar este eficient și are un ecran de calitate. Pentru mulți oameni, acest lucru este mai mult decât suficient - mai ales într-un mediu atât de competitiv la nivel mediu.

Puterea și performanța

Dacă intrăm în curajul acestui Vernee X, vedem că are un procesor Helio P23 Octa Core pe 64 de biți care rulează la 2,0 GHz , cu un GPU ARM Mali-G71 MP2 , 6 GB RAM și 128 GB stocare internă . Toate acestea sub supravegherea Android 7.1 .

Cu acest procesor și această cantitate mare de memorie RAM vom putea cu siguranță să ne bucurăm de performanțe bune, dar acolo unde se evidențiază cu adevărat este capacitatea sa de stocare. Încă nu este obișnuit să vezi telefoane cu memorie internă de 128 GB și se pare că Vernee a dorit să atragă atenția prin montarea unui terminal cu suficient spațiu pentru a stoca fotografii și videoclipuri la viteză maximă. Ce nu este suficient pentru noi? Nicio problemă, are și un slot SD.

Camera și bateria

Camera este un alt dintre punctele forte ale Vernee X. Pe partea din spate, producătorul a optat pentru o lentilă dublă 16.0MP + 5.0MP cu F / 2.0 deschidere , PDAF și un timp de focalizare de doar 0.03s pentru portrete. Camera frontală este, de asemenea, dublă, cu un dual 13.0MP + 5.0MP pentru selfie-uri cu modurile obișnuite de frumusețe pentru retușuri de ultimă oră.

Autonomia este probabil marele as al mânecii acestui Vernee X. O baterie puternică de 6200mAh , care pulverizează 3500mAh al Vernee Mars Pro sau 3300mAh al Vernee M5, cele mai recente 2 modele ale companiei.

//youtu.be/8If_tV-Hi8Q

De la Vernee promit 620 de ore în standby și până la 3 zile de utilizare normală între reîncărcare și reîncărcare. Va trebui să așteptăm să vedem adevărata sa durată - știți că producătorii tind să exagereze întotdeauna puțin - dar, deși „doar” durează 2 zile și jumătate, va fi deja mult mai lung decât majoritatea smartphone-urilor care populează piața actuală de telefonie .

Alte funcții

În ceea ce privește restul caracteristicilor, Vernee X are o funcție de încărcare rapidă, USB tip C, deblocare prin recunoaștere facială, OTG și Bluetooth 4.0 .

Preț și disponibilitate

Vernee X tocmai a fost prezentat în societate și acum poate fi achiziționat la un preț de 249,99 USD - aproximativ 213 euro la cursul de schimb - de pe GearBest.

Pe scurt, ne confruntăm cu un terminal care nu a scutit nimic: cameră foto bună, multă memorie RAM, mult spațiu intern și o baterie cu adevărat bestială. Fără îndoială, un top al gamei, care va oferi multe lucruri de discutat în lunile următoare.

GearBest | Cumpărați Vernee X

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .