Controlere compatibile cu Nintendo Classic Mini (oficiale și neoficiale)

Lansarea NES Classic Mini a fost un succes. La câteva zile după lansare, este aproape imposibil să obții un Nintendo Classic Mini . Dacă sunteți unul dintre acei norocoși și aveți deja consola acasă, cu siguranță veți observa un detaliu mic, dar criminal: cablurile controlerului sunt foarte scurte! Evident, acest lucru exclude aproape complet puterea de a juca câteva jocuri în liniște de pe canapea ... ei bine. Prin urmare, vreau să profitez de postarea de astăzi pentru a face o listă mică cu toate controlerele compatibile cu Nintendo Classic Mini. A fost atât de dificil să faci cabluri puțin mai mult?

Drivere oficiale compatibile cu NES Classic Edition

Nu există nicio îndoială că problema lungimii comenzilor Mini NES este una dintre cele mai controversate probleme ale noii console Nintendo. Dacă ceea ce căutăm este un controler alternativ, cel mai bun lucru pe care îl putem face este să privim informațiile publicate chiar de Nintendo .

Urmând indicațiile propriului grup de asistență Nintendo, acestea sunt controlere oficiale sau controlere compatibile cu Nintendo Classic Mini

Controler clasic NES (nr. Model CLV-002)

Prima opțiune este evidentă: este comanda în sine care vine cu consola. Este practic același controler ca NES, dar cu cablul mai scurt. Măsoară aproximativ 76 cm .

Controler Wii Classic (nr. Model RVL-005)

Acesta este controlerul clasic lansat pentru Wii. Este un controler foarte asemănător cu cel al SNES, dar care adaugă 2 joystick-uri analogice. Nu este pentru a racheta, dar cablul, de data aceasta da, este puțin mai lung: aproximativ 92 cm.

Cumpărați controler clasic pe Amazon

Classic Controller Pro [Nr. Model RVL-005 (02)]

Classic Controller Pro a ieșit pentru Wii U și este, de asemenea, perfect compatibil cu Mini NES. Ne confruntăm cu un controler cu un design care vizează mai mult jucătorii hardcore. Cablul acestui controler are aproximativ 88 cm lungime.

Cumpărați Classic Controller Pro pe Amazon

Controlere neoficiale Compatibil cu Nintendo Classic Mini

Din ceea ce putem vedea, toate controlerele Nintendo oficiale au o lungime care nu depășește un metru distanță . Prin urmare, dacă căutăm un controler mai lung, va trebui să ne fixăm ochii asupra comenzilor neoficiale, special concepute pentru a funcționa cu NES Classic Mini.

Controler Orzly pentru Nintendo NES Classic Edition

Controlerul ideal pentru cei care caută un controler care să permită redarea la distanță de consolă. Cablul măsoară 1,8 metri . De asemenea, dacă tot vrem să întindem distanța un pic mai mult, putem obține un prelungitor Orzly pentru a adăuga încă 1,8 metri, atingând o distanță totală de 3,6 metri. Această extensie este compatibilă atât cu controlerul original al consolei, cât și cu controlerul Orzly.

Cumpărați Orzly Controller de pe Amazon

My Arcade GamePad Classic Wireless

Este un controler wireless care se conectează la consolă printr-un buzunar mic. Are un design foarte asemănător cu telecomanda clasică, dar ceva mai unghiular.

My Arcade GamePad Classic Pro Wireless

Controler wireless foarte asemănător cu cel anterior, care în acest caz vine echipat cu butoane în partea de sus, la fel ca clasicul controler Super Nintendo. Potrivit Amazon, ar fi compatibil și cu jocurile Wii și Wii U.

My Arcade GamePad Classic Pro cu fir (3 metri)

Controler identic cu modelul Pro Wireless, de data aceasta cu cablajul corespunzător. Conectorul acestui controler are o lungime de 3 metri.

Pachetul combinat My Arcade GamePad Classic Wireless / Extension Cord

Este un pachet care include un controler wireless My Arcade compatibil și un cablu prelungitor de 3 metri compatibil cu NES Classic Mini.

Extensie de cablu Ardistel NES Classic

În acest caz, ne confruntăm cu un cablu prelungitor simplu. Conectăm telecomanda la prelungitor și aceasta la consolă. Are o lungime de aproape 2 metri.

Cumpărați cablu prelungitor Ardistel de pe Amazon

Comenzile alternative funcționează cu adevărat?

Începând cu această scriere, aproape toate controlerele alternative compatibile sunt epuizate sau nu sunt încă disponibile. Pe de altă parte, în urmă cu câteva zile, un utilizator de pe Reddit a alertat despre o modificare a protocolului de comunicație al controlerului (acum controlorii ar trece la comunicarea cu pachete de 8 biți, în loc de 6), ceea ce ar face ca aceste controlere alternative nu mai sunt compatibile cu Mini NES.

Aceasta ar fi o lovitură destul de mare pentru terții care dezvoltă acest tip de tampoane alternative, dar până în prezent nu am reușit să găsesc nicio informație oficială care să confirme sau să infirme această afirmație . În orice caz, este indicat să mergi cu picioarele din plumb.

Sugestia mea ar fi să încercați fie o telecomandă oficială puțin mai lungă, fie să încercați să obțineți un prelungitor. Sunt relativ ieftine și dacă funcționează poate fi soluția perfectă la problema cablării.

Actualizat : Se pare că controlerul realizat de Orzly funcționează perfect cu NES Classic Mini .

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .