Cum să vizionați Movistar + Lite gratuit (până în mai) - El Android Feliz

Din cauza crizei COVID-19, multe companii spaniole sunt în joc, ceea ce face izolarea a milioane de oameni în casele lor un pic mai suportabilă. Acesta este cazul Telefónica, care în urmă cu câteva zile a anunțat că Movistar + Lite va fi gratuit pentru toată lumea , atât clienții cât și non-clienții operatorului, în perioada de carantină.

Ce înseamnă exact asta că Movistar + Lite este gratuit datorită coronavirusului?

Adevărul este că știrile care au fost publicate în acest sens în ultimele ore sunt puțin confuze. Mulți utilizatori au descărcat aplicația Movistar + și au fost dezamăgiți să vadă că serviciul de streaming permite doar vizionarea unor conținuturi în aer liber - cum ar fi programul de interviuri La Resistencia sau Leit Motiv -, iar în rest suntem încă continuă să ne solicităm înregistrarea. Ce se întâmplă?

Acest lucru se întâmplă deoarece tot conținutul a fost deja difuzat gratuit înainte de anunțul Movistar. Ceea ce oferă cu adevărat operatorul cu „Movistar + Lite gratuit pentru toți” se traduce prin următoarele:

  • Dacă sunteți deja client Movistar + Lite , operatorul nu vă va taxa pentru abonamentul de luna viitoare.
  • Dacă nu sunteți client Movistar + Lite, dar ați consumat deja luna de încercare gratuită oferită de platformă, nu contează: veți putea avea din nou acces gratuit până pe 30 aprilie.
  • Dacă nu sunteți client Movistar + Lite, puteți avea acces gratuit până pe 30 aprilie.

În plus, compania și-a consolidat catalogul cu conținut suplimentar pe care platforma de streaming nu o oferea până acum. Astfel, pe lângă cele 8 canale pe care le putem vedea de obicei pe Movistar + Lite (# 0, #Vamos, Movistar Series, Movistar Seriesmanía, FOX, TNT, Comedy Central și AMC), există și opt canale pentru copii: Nickelodeon, Cartoon Network, Disney Channel, Disney Jr, Disney XD, Nick Jr, Panda și Baby TV.

Tot acest conținut suplimentar va fi disponibil de acum înainte pentru toți utilizatorii Movistar + Lite până la 30 aprilie .

Cum să vă înregistrați pentru a profita de oferta Movistar + Lite

Indiferent de operatorul dvs., indiferent dacă ați profitat sau nu de prima perioadă de încercare gratuită, putem obține acces la Movistar + Lite efectuând doi pași simpli:

  • Înregistrați-vă pe site-ul Movistar + Lite ( AICI ).
  • Descărcați aplicația Movistar + pentru dispozitivul care vă interesează. Serviciul este disponibil pentru iOS, Android, prin internet de pe televizoare inteligente PC, Samsung și LG, televizoare cu Android TV integrat (Sony, Panasonic etc.), Amazon Fire TV Stick și Android TV Box (Xiaomi Mi Box, Nvidia Shield si altii).
Descărcați QR-Code MOVISTAR + Dezvoltator: Movistar España Preț: Gratuit

Odată ce avem aplicația instalată, ne conectăm cu numele de utilizator și parola pe care tocmai le-am înregistrat, și voila, pentru a ne bucura de toate seriile și filmele operatorului. După cum puteți vedea în următoarea captură de ecran de mai jos, odată înregistrat, vom primi un mesaj de confirmare a accesului gratuit până la 30 aprilie.

Desigur, trebuie să avem în vedere că odată consumată perioada menționată, aceștia vor începe să ne perceapă taxa de 8 euro pe lună. Prin urmare, este important să ne amintim să anulăm abonamentul la timp dacă nu suntem interesați să folosim în continuare serviciul.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .