Cum să creați GIF-uri pe Android din fotografii și videoclipuri - The Happy Android

GIF-urile sunt fișiere multimedia foarte scurte, la jumătatea distanței dintre o imagine și un videoclip. Ele sunt din ce în ce mai utilizate ca un fel de evoluție a emoticoanelor clasice și, de obicei, poartă o încărcătură umoristică mică (sau mare). Există unele GIF-uri (cum ar fi cel cu „veverița dramatică”) care sunt deja o legendă pe web și adevărul este că nu sunt atât de dificil de realizat. Este suficient să aveți un telefon Android  și câteva fotografii sau videoclipuri pentru a crea propriul nostru GIF . În următorul mini ghid, vă vom arăta cum să creați GIF-uri pe Android din fotografii și videoclipuri. Este aruncat!

Cum să creați GIF-uri pe Android cu GIF Maker

Pentru a crea propriul nostru GIF personalizat vom folosi GIF Maker , o aplicație gratuită dezvoltată de Kayak Studio cu o interfață intuitivă și ușor de utilizat. Cu această aplicație putem crea nu numai GIF-uri din fotografii și videoclipuri , ci ne permite să edităm orice GIF găzduit pe GIPHY, ceea ce nu este deloc rău.

Descărcați QR-Code GIF Maker - Editor dezvoltator GIF: Kayak Studio Preț: Gratuit

Cum se fac GIF-uri din videoclipuri

Procesul de creare este foarte simplu. Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să faceți clic pe „ Creați nou ” și să selectați tipul sursei pe care dorim să o folosim, în acest caz „ Din videoclip ”. Căutăm videoclipul pe care vrem să îl convertim în GIF și sărim direct la editor.

Aici vom vedea 2 indicatori, „ Start ” și „ End ”. Putem ajusta sau selecta tăierea pe care o dorim pur și simplu editând punctul de început / sfârșit sau trăgând cu degetul marginea dreaptă sau stângă a cronologiei . Odată ce tăierea este ajustată, faceți clic pe „Aplicați”.

Apoi vom intra în editor, de unde putem adăuga filtre la GIF, extinde / reduce cadrele pe secundă , adăuga cadre, text, stickere sau lipi imagini.

Odată ce totul este pe placul nostru, trebuie doar să facem clic pe „ Salvare ” sau „ Partajare ” pentru a salva o copie sau a o răspândi pe rețelele noastre sociale.

Cum se fac GIF-uri din fotografii

În cazul în care dorim să creăm un GIF dintr-o serie de fotografii, procesul nu variază prea mult:

  • Pe ecranul principal, faceți clic pe „ Creați nou ”.
  • Selectăm „ Din imagini ” sau „ Din cameră ” (dacă dorim să creăm GIF făcând câteva fotografii în acest moment).
  • Odată ce imaginile pe care le vom folosi pentru GIF au fost marcate, faceți clic pe „ Următorul ”.
  • Acum vom intra în editorul GIF: de aici putem ajusta durata fiecărei imagini (simbolul ceasului) pe lângă adăugarea de filtre, cadre, text, autocolante și multe altele.

  • Odată ce avem totul pe placul nostru, trebuie doar să selectăm „ Salvare ” sau „ Partajare ”.

După cum puteți vedea, GIF Maker este o aplicație foarte simplă, care oferă multe posibilități și atingeri de personalizare. Ai putea să ceri puțin mai mult pentru un instrument de acest tip: să facă ceea ce promite și să o facă bine.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .