Comanda „utilizator net / domeniu” - Android fericit

Pe lângă faptul că puteți vedea proprietățile unui utilizator de rețea din directorul activ, ceea ce este foarte convenabil, puteți vizualiza aceleași proprietăți și altele care nu afișează directorul activ executând comanda „ utilizator net utilizator / domeniu” din ms-dos .

De exemplu, dacă bănuiți că parola utilizatorului mmartinez poate fi depășită , dar proprietățile de Active Directory Windows nu va furniza aceste informații, se deschide o fereastră de MS-DOS și rulați comanda utilizator net mmartinez / domeniu .

Se execută această comandă poate cunoaște, printre altele, atunci când acesta a schimbat parola de utilizator pentru ultima oară, cândexpiră parola (sau dacă ați nu expiră niciodată), în cazul în care utilizatorul are un script de Log on sau ce grupuri de Active Directory apartine.

Dacă doriți să cunoașteți toate funcționalitățile comenzii net user, aruncați o privire la comanda „net user / domain” (II).

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .