ALLDOCUBE M5 în recenzie, tabletă de 2,5K cu Android 8.0 și Dual SIM

Luna trecută am avut deja pe aceste pagini ALLDOCUBE KNote , o tabletă cu Windows 10, pe care am putea să o clasificăm drept „sora mai mică a Surface Pro” de la Microsoft. Dar CUBE nu se oprește aici și, recent, tocmai a lansat o altă tabletă nouă, ALLDOCUBE M5: de data aceasta cu Android 8.0, un ecran de 2,5K mult mai mare decât KNote și un preț mult mai ieftin.

În recenzia de astăzi, am analizat ALLDOCUBE M5 , o tabletă de 10 inci cu un procesor de 10 nuclee, 4 GB RAM și SIM dual pentru a vă conecta la Internet fără a depinde de nicio rețea WiFi.

ALLDOCUBE M5 în revizuire, o tabletă accesibilă cu Android Oreo, Helio X20, conectivitate 4G și un ecran mare

Acest CUBE M5 se află în acea gamă din gama medie cu un dinte dulce, cu caracteristici care nu sunt atât de comune pe cât ar putea părea la mijlocul anului 2018. Am avut un sezon destul de trist în ceea ce privește noutățile din lumea tabletelor Android, așa că sunt fericit să știți că „utilajul” funcționează în continuare.

Proiectare și afișare

ALLDOCUBE M5 are un fabulos ecran IPS capacitiv de 10,1 inci cu rezoluție 2,5K (2560x1600p) și 10 puncte tactile. Cadrul frontal este alb, cu carcasă metalică de culoare platină, difuzor dual (unul pe fiecare parte) și 2 camere, una pe spate și una pentru selfie-uri.

În ceea ce privește porturile, acesta are un slot pentru dual SIM, altul pentru un card micro SD, un port micro USB și un minijack de 3,5 mm pentru căști.

Are dimensiuni de 24,10 x 17,10 x 0,87 cm și o greutate de 510 gr.

Puterea și performanța

Intrând în curajul noii tablete CUBE am descoperit un procesor Helio X20 Deca Core pe 64 de biți de 2,3 GHz (2 nuclee A72 + 8 nuclee A53). Însoțitorul procesorului, un GPU Mali-T880 , 4 GB RAM și 64 GB spațiu intern extensibil prin SD. Sistemul de operare, așa cum am menționat la început, este Android 8.0 Oreo .

Procesorul pare a fi conceput pentru a oferi performanțe bune și, deși nu avem un cip Intel pentru a face toată munca murdară, este mai mult decât suficient să scoatem bandă de pe un dispozitiv Android 8.0 și să oferim o experiență de utilizare satisfăcătoare.

În mod normal, acest tip de tablete Android poartă de obicei un procesor Mediatek cu o putere de procesare considerabil mai mică, așa că putem vedea acest Helio X20 ca un pas înainte, în cadrul gamei medii mai flexibile.

Camera și bateria

Camerele de pe tablete nu au primit niciodată prea multă atenție din partea producătorilor. În acest caz, deși sunt doar obiective față în față, le găsim atât în ​​față, cât și în spate. Pentru partea din față, o cameră de 2MP și încă 5MP pentru partea din spate. Nu vă așteptați la mult de la ei: funcțional și puțin altceva.

Bateria, la rândul său, arată mai bine: o baterie de 6600 mAh cu încărcare micro USB pentru a oferi autonomie în termenul așteptat: nici prea scurtă, nici prea lungă. Să ținem cont de faptul că vorbim despre un dispozitiv care cântărește 500 de grame, iar o creștere a bateriei i-ar fi scos cu siguranță greutatea.

Conectivitate

ALLDOCUBE M5 oferă conectivitate dual WiFi 2.4GHz / 5.0GHz, WiFi AC, Bluetooth 4.2, fiind capabil să se conecteze la Internet și prin 4G folosind un SIM. SIM, la rândul său, acceptă următoarele rețele:

  • GSM: 850/900/1800 / 1900MHZ (B5 / B8 / B3 / B2)
  • WCDMA: B1 / 2/5/8
  • LTE: B1 / 2/3/5/7/8/20

Preț și disponibilitate

ALLDOCUBE M5 tocmai a fost prezentat în societate și este acum disponibil la un preț de 189,99 USD, aproximativ 166,44 EUR în schimb , pe GearBest. De asemenea, este disponibil în AliExpress Spania pentru un preț care variază între 166,75 € și 197,15 €.

Pe scurt, o tabletă cu o excelentă valoare pentru bani, un ecran bun, un procesor interesant și cu avantajul de a putea introduce o cartelă SIM pentru a naviga pe Internet sau a efectua apeluri telefonice. Un pariu de luat în considerare în cadrul celei mai bune game medii de tablete Android din 2018.

GearBest | Cumpărați ALLDOCUBE M5

AliExpress | Cumpărați ALLDOCUBE M5

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .