Teme Android: Dragon Ball Super Broly - Personalizează-ți telefonul!

Săptămâna trecută a fost lansat primul trailer oficial pentru următorul film Dragon Ball, „ Dragon Ball Super: Broly ”. Este doar scuza de care aveam nevoie pentru a pregăti o nouă postare pe „Personalizați-vă telefonul mobil!” dedicat manga-ului nostru preferat. Mai sunt încă 5 luni până la lansarea sa în Japonia, așa că hai să lucrăm la acel „hype” încetul cu încetul.

Așa cum este obișnuit în toate temele pentru Android pe care le pregătesc în această secțiune, nu este necesar să aveți permisiuni de root, iar toate aplicațiile și widgeturile sunt gratuite . Acestea fiind spuse, dacă doriți să vă personalizați tableta sau telefonul cu noul film Goku și Vegeta pentru 2018, trebuie doar să urmați instrucțiunile pe care le las mai jos.

Personalizați-vă Androidul cu tema „Dragon Ball Super: Broly”

Acest eșantion pe care îl vedeți mai sus corespunde problemei de personalizare menționate anterior. Totul se învârte în jurul culorilor verde și albastru, ceea ce înseamnă că, pe de o parte, am modificat culorile originale ale afișului promoțional, astfel încât să se potrivească mai bine cu tonul general al temei și am pus niște widgeturi verzi. Pentru icoane, am optat pentru un design strălucitor care amintește de aura Super Saiyan Blue și, în acest caz, este luxos împreună cu restul elementelor.

Lansator

Lansatorul folosit este Nova Launcher . Este un lansator foarte versatil care ne permite să facem un număr mare de ajustări, iar adevărul este că pentru acest tip de lucruri este minunat.

La fel ca alteori, Nova este configurat cu o defilare infinită sub formă de cub , aspect întunecat și un sertar de aplicații care se deschide glisând degetul în sus de la doc .

Icoane

Pachetul de pictograme utilizat este „ The Grid ”. Este bine să știi că există încă pictograme bune pe care le putem descărca gratuit din Play Store. Acesta este unul dintre ei. Unele pictograme, prin modul în care se potrivesc, de asemenea , perfect cu 80 synth- ca modele .

Widgeturi

Pentru acest subiect am folosit 2 widget-uri.

  • Căutare Google: acest widget este disponibil în catalogul Ocea pentru KWGT și numele său este „ Pokémon 45 ”.
  • Ziua, ora și bateria: acest alt widget intră, de asemenea, în repertoriul Ocea și se numește " ocea-k 03 ".

Pentru a aplica widgeturile Ocea pentru KWGT, este necesar să instalați editorul de widgeturi KWGT Kustom Widget Maker .

Tapet

Afișul promoțional cu paleta de culori modificată poate fi descărcat direct de AICI .

Și, în sfârșit, dacă încă nu v-ați putut bucura de trailerul menționat mai sus ...

Dacă aveți sugestii pentru teme viitoare, nu ezitați să vizitați zona de comentarii!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .