Analiza telefoanelor Elephone: Merită? Care este cel mai bun?

Elephone este un brand chinezesc care oferă multe despre care să vorbească de câțiva ani. Smartphone-uri cu caracteristici bune, mereu în mișcare între gama medie și cea înaltă, dar ajustând prețurile cât mai mult posibil . În acest fel, a reușit să introducă pe piață mai multe terminale care au devenit bestselleruri autentice în sine. Avem în catalogul lor Elephone S3 , Elephone P9000 , M2 și alte câteva modele. Cu atât de multe modele și nume diferite, este convenabil să faceți o mică recenzie și să plasați fiecare în locul corespunzător din tabel. În recenzia de astăzi vom vedea care sunt caracteristicile Elephone și dacă merită cu adevărat să obțineți unul dintre aceste terminale .

Revizuirea principalelor smartphone-uri Elephone

Elephone P9000

Elephone P9000 este vârful de gamă al companiei. Și nu este de mirare : procesor Helio P10 cu 8 nuclee de 2,0 GHz, 4 GB RAM , 32 GB stocare internă, USB de tip C pentru încărcări rapide, detector de amprentă, baterie de 3000 mAh și o cameră spate de 13,0 MP și 8 MP pentru selfie-uri. Cu un ecran de 5,5 inci și acoperit de Android 6.0, este o minune în ceea ce privește puterea.

În ceea ce privește designul, grosimea sa subțire de 8 mm și ramele mici ale ecranului lateral de doar 1,6 mm sunt izbitoare .

Elephone P9000 Lite

Versiunea Lite a lui Elephone P9000 păstrează aceleași caracteristici ca și P9000 , cu excepția camerei frontale, care are doar 5 MP . NFCîncărcarea fără fir și detectorul de amprentă sunt, de asemenea, pierdute . În rest, este un terminal care menține aceeași putere în comparație cu fratele său mai mare.

Elephone S3

Unul dintre primele lucruri care atrage privirea Elephone S3 este ecranul său. Nu pentru că este deosebit de bun (care este), ci din cauza absenței marginilor laterale. Cel mai bun lucru este că vedeți imaginea:

Este un telefon foarte frumos.

În ceea ce privește puterea, are un procesor Mediatek cu 8 nuclee de 1,3 GHz , 3 GB RAM , 16 GB memorie internă și o cameră posterioară de 13 MP cu o cameră frontală de 5 MP .

Elephone M2

Este un terminal foarte asemănător cu S3 în ceea ce privește puterea : repetă procesorul Mediatek cu 8 nuclee la 1,3 GHz și cei 3 GB RAM . Stocarea internă, da, ajunge până la 32 GB . În ceea ce privește camera frontală și cea din spate, nu există modificări, respectiv 13 MP și 5 MP .

Schimbarea este în design . Ne confruntăm cu un terminal mult mai mare decât S3 , măsoară 15,50 x 7,70 x 0,74 cm și nu are acel ecran fără cadre care caracterizează atât de mult celălalt model. În schimb, adoptă un design care amintește destul de mult de unele modele Huawei, ceea ce nu este nici rău.

Merită terminalele Elephone? Care este cel mai bun?

Unul dintre lucrurile în care Elephone se remarcă cel mai mult este în designul terminalelor sale. Dacă sunteți unul dintre cei care acordă importanță unui finisaj bun sau unui ecran răcoros, cu siguranță vă bucurați de unul dintre smartphone-urile lor.

În ceea ce privește puterea, acestea sunt în general destul de bine echipate, dar dacă căutăm performanțe maxime, Elephone P9000 ar fi alegerea noastră fără îndoială. Dacă suntem în căutarea esteticii și nu ne pasă atât de mult de puterea brută, Elephone S3 este unul dintre cele mai frumoase terminale pe care le putem găsi pe piață.

Prețuri și disponibilitate

După cum am menționat la început, Elephone este foarte fidel politicii sale de prețuri ajustate și nu vom găsi niciun terminal care să depășească 200 USD . Este un factor de apreciat, deoarece, după cum puteți vedea, caracteristicile terminalelor sale funcționează la un nivel foarte bun și sunt situate în zona superioară a gamei medii.

În prezent, putem obține Elephone P9000 pentru 179 USD și atât Elephone S3, cât și M2 pentru 139 USD . Dacă am căuta deja pentru terminale cu performanțe mai scăzute, am merge chiar sub 100 USD, unde putem găsi terminale pentru o utilizare doar funcțională.

Care este preferata ta? Ai avut vreunul dintre aceste terminale în mâinile tale? Pentru asta și orice altceva doriți să partajați, nu ezitați să vă acordați un volt pentru caseta de comentarii.

Chilipiruri pe GearBest | Vezi prețuri și reduceri la Elephone  

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .