BQ Aquaris V Plus / VS Plus în analiză, noua gamă de bază a BQ

Nu am făcut niciodată recenzii la telefoanele mobile BQ și este timpul să se schimbe. După ce am vizitat pentru prima dată site-ul web BQ - bine ați venit în lumea reală, Android! - un producător spaniol de telefoane mobile cu o istorie mai mult decât interesantă în spate, mi-am îndreptat atenția către telefoanele mobile cărora le acordă acum cea mai mare importanță la fel (sunt pe prima linie de pe web): BQ Aquaris V Plus și BQ Aquaris VS Plus .

În recenzia de astăzi vorbim despre BQ Aquaris V Plus / VS Plus , o pereche de telefoane mobile de bază cu ștampilă spaniolă care merită bine o privire mai atentă. Vor fi la înălțimea așteptărilor noastre?

Analiza BQ Aquaris V Plus / VS Plus, un telefon mobil cu 4 GB RAM și Snapdragon 435 pentru a concura pe o piață super-agresivă

BQ Aquaris V Plus și versiunea sa mai ușoară, VS Plus, au fost prezentate la sfârșitul anului 2017. Lăsând deoparte problemele înconjurătoare și concentrându-ne exclusiv pe designul și caracteristicile acestui BQ Aquaris V Plus, găsim următoarele evidențiază.

Proiectare și afișare

Terminalul are un ecran de 5,5 inci cu rezoluție Full HD și o densitate a pixelilor de 423ppi. Păstrează clasicul raport de aspect 16: 9, iar ecranul său are o luminozitate maximă de 525 nits. Un ecran LCD arcuit 2.5D, 85% NTSC și o calitate generală destul de vizibilă pentru un telefon fix de intrare.

Suntem obișnuiți să vedem telefoane mobile cu ecrane de calitate inferioară în acest tip de propunere, ceea ce este apreciat în cazul acestui Aquaris V Plus. În caz contrar, are dimensiuni de 152,3 X 76,7 X 8,4 mm, carcasă din aluminiu metalizat și o greutate de 183 grame. Disponibil în aur alb și negru.

Puterea și performanța

La nivel hardware, ne confruntăm cu 2 smartphone-uri foarte similare, cu excepția procesorului. V Plus echipează un Snapdragon 435 Octa Core la 1,4 GHz , în timp ce VS Plus face același lucru cu un Snapdragon 430 Octa Core la 1,4 GHz. Ambele modele încorporează 4 GB RAM, GPU Adreno 505 și 64 GB stocare internă extensibilă până la 256 GB prin SD împreună cu Android 7.1 (deși V Plus oferă și o variantă cu 3 GB RAM + 32 GB ROM). De asemenea, are tehnologie NFC pentru a efectua plăți cu telefonul mobil.

Cipul pe care îl montează este cea mai mică gamă de procesoare Qualcomm, dar cel puțin îl compune cu o memorie RAM bună și o cantitate bună de spațiu de stocare. Acest lucru la nivel de performanță înseamnă că nu vom avea nicio problemă de chat, navigare și altele asemenea, dar în niciun caz nu vom putea face ceva „nebunesc” cu el. Nici nu este un telefon mobil a cărui țintă sunt jucătorii hardcore, dar este important să îl subliniem. Nu este un procesor Mediatek, dar aparține liniei mai ieftine Snapdragon.

Camera și bateria

În secțiunea fotografică găsim o cameră Sony IMX386 12MP Big Pixel pe spate , cu bliț și PDAF, diafragmă f / 2.0 și o dimensiune a pixelilor de 1,25 µm. Pentru partea din față, a fost ales un Samsung S5K4H8 de 8 MP corect cu diafragmă de ƒ / 2.0 și 1.12 µm / pixel. Nu este de mirare, dar cel puțin se pare că se comportă destul de bine și oferă o anumită calitate.

Pentru baterie, BQ a furnizat o unitate cu o capacitate de 3400mAh și încărcare rapidă Qualcomm Quick Charge 3.0 prin micro USB . O baterie care oferă o durată de 32 de ore în funcție de producător și care oferă o anumită liniște sufletească în ceea ce privește consumul.

Preț și disponibilitate

BQ Aquaris V Plus (3GB memorie RAM + 32 GB ROM) are un pret de 221 € pe Amazon începând cu 03 aprilie 2018.

BQ Aquaris VS Plus (4GB RAM + 64 GB ROM) are un pret de 219 € pe Amazon începând din 03 aprilie 2018.

Aviz și evaluarea finală a BQ Aquaris V Plus / VS Plus

[P_REVIEW post_id = 11028 visual = 'complet']

Merită să cumpărați un V Plus sau un VS Plus? Adevărul este că este un telefon mobil entry-level perfect dacă tot ce ne dorim este un telefon cu un aspect elegant cu care să răsfoim, să discutăm și să facem câteva fotografii.

Marea problemă este că la același preț putem cumpăra telefoane mobile mult mai puternice de la alte mărci, cel puțin la nivel de procesor sau baterie. În favoarea sa, desigur, atunci când avem o problemă, nu vom avea multe complicații pentru a obține garanția și serviciul tehnic al BQ. Mai ales dacă trăim în Spania.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .