Căști Bluetooth HBUDS H1: confort cu litere mari

Piața căștilor bluetooth s-a extins exponențial în ultimul an. Acest lucru face din ce în ce mai dificil să găsim o pereche utilă, cel puțin dacă vrem să le oferim celor care oferă o bună valoare pentru bani.

HBUDS H1, căștile care la prima vedere ar putea părea doar un alt grup, sunt de fapt cele mai bune pe care le-am încercat până acum. Continuați să spuneți că aceasta este a cincea pereche pe care am folosit-o și că una dintre caracteristicile pe care le apreciez cel mai mult într-o căști intraauriculare este consistența în mâner.

HBUDS H1 în revistă, căști fără fir cu un design funcțional și o bună aderență

Producătorul este mândru să afirme că H1-urile lor sunt confortabile și stabile și se pare că de data aceasta nu ne mai vând. Cârligul care le ține în spatele urechii este fabricat dintr-un cauciuc ușor, cu o curbură naturală, fără unghiuri sau margini în design, care se lipesc ici și colo, făcând aceste HBUDS o adevărată bucurie de purtat.

Căștile vin învelite într-un pachet meticulos și complet, în care pe lângă trei perechi de perne de ureche din silicon vom găsi și alte două perechi din spumă de memorie - „spumă de memorie” - , ceva neobișnuit în gama sa de prețuri. Designul său este mai atent decât cel al multora dintre concurenții săi, plasticul și cauciucul sunt de calitate și s-a adăugat un efect crom care conferă mai multă clasă acestui accesoriu.

Butoanele de volum și de navigare sunt situate în partea de sus a căștii din dreapta, optând pentru a lăsa butonul de alimentare și pauză în lateral. Este important să evidențiem acest lucru, deoarece dacă acest model nu s-ar potrivi cu urechea noastră, am putea întrerupe redarea sau le putem opri din greșeală împingând difuzorul înapoi în poziție.

Specificatii tehnice

Aceste căști Bluetooth sunt certificate IPX7 , pot fi scufundate sub apă și vor putea rezista fără probleme la transpirația rezultată din ședințele de gimnastică eroice, datorită tehnologiei Nano-coat impermeabile . Au o funcție hands-free,  o putem conecta și la ceasul nostru inteligent și chiar la două telefoane mobile simultan. Ne oferă APT-X  (codec audio premium dezvoltat de Qualcomm) și tehnologia CVC 6.0 pentru a profita la maximum de muzica noastră și o asociere perfectă atât pentru Android cât și pentru IOS.

  • Bluetooth 4.1
  • Timp de încărcare: 1,5 ore
  • Durata medie de viață a bateriei: 9 ore
  • Baterie: 110mAh
  • Autonomie: 10 metri
  • Greutate: 99,8 grame
  • Dimensiuni: 14 x 4 x 8 cm
  • Disponibil în 5 culori: negru, alb, albastru, portocaliu sau violet.

Bluetooth nu vă va dezamăgi în mijlocul rutinei

Căutam de mult timp o pereche de căști fără fir pentru patinaj pe gheață. Acestea pot părea informații oarecum aleatorii și inutile pentru majoritatea cititorilor noștri, dar există doi factori pe care alte sporturi le împărtășesc și sunt cruciale atunci când alegem căștile perfecte: aderență și rezistență la frig sau / și apă .

Pe gheață exersezi viteza, schimbări bruște de direcție, unele sărituri și multe căderi; în niciuna dintre aceste circumstanțe HBUDS nu s-a mișcat cu un singur milimetru. O spune cineva care se plictisește să trebuiască să regleze difuzorul în fiecare minut chiar și atunci când le folosesc pentru a merge. Am avut ghinionul că m-am născut cu urechi floppy în secțiunea cartilajului, ei bine, care se pliază ca o hârtie; dar acum pot spune că H1 sunt miracolul pe care l-am considerat deja imposibil. Nu numai că rămân la locul lor , dar cârligul care le atașează de urechea mea este  incredibil de ergonomic , atât de mult încât nu există nici o urmă a durerii reziduale pe care mi-o dau alte accesorii ale stilului după ce le-am purtat ore în șir.

Calitatea sunetului este corectă, iar anularea zgomotului este superioară celor pe care le-am găsit la alte tipuri de căști. Muzica de pe patinoar este uneori la un volum fulgerător și, cu aceste urechi, nu a trebuit să apelez la clasicul război de decibeli între căștile mele și exterior.

Rezistent la frig și ploaie

Frigul lovește uneori aceste gadget-uri fără fir - unele dintre perechile pe care le-am încercat încep să nu reușească în câteva minute de la lovirea terenului. Nu este cazul HBUDS H1, care demonstrează performanțe excepționale fără o singură tăiere timp de ore. Amintiți-vă că condițiile atmosferice ale unui palat de gheață, de 5-10 grade și umiditate ridicată, sunt similare cu ceea ce ar găsi cineva alergând sau mergând cu bicicleta în timpul iernii, ceea ce le face o cască pe care o puteți folosi chiar și în zilele ploioase fără teama de a rămâne fără acele subiecte care te motivează să mergi puțin mai departe.

HBUDS H1  sunt disponibile pe Amazon.com la un preț foarte interesant de 22,98 euro , un preț mai mult decât accesibil pentru o cască elegantă și consistentă ca puțini alții.

Amazon | Cumpărați căști HBUDS H1

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .