„Calculator: jocul”, jocul de calculatoare - Android fericit

Un pic de matematică nu doare niciodată. Cum, o postare despre matematică? Nu, nu sunt atât de nebun! Sau poate da? Adevărul este că problemele de matematică pot fi o adevărată durere de cap atunci când vine vorba de teme sau de muncă și ele devin o adevărată placă pe capul nostru. Când cifrele devin un joc și o provocare pentru mintea noastră , lucrurile se schimbă și chiar pot deveni dependente. Ai grija!

Calculator: Jocul, salută calculatorul!

Cel mai veteran din locul sigur care își amintește încă „Cifras y letras”, acel concurs mitic de televiziune spaniolă care a fost difuzat pe La 2 la prânz, în anii 90.

Calculator: Jocul („ Calculator: jocul” în spaniolă) este un joc gratuit pentru Android care are un pic din aceeași esență ca emisiunea TV menționată mai sus: numere cu care trebuie să ne jucăm (adună / scade / înmulțește / împarte) ) pentru a obține rezultatul solicitat.

Mecanica jocului: dunks poate fi și distractiv

În Calculator, vom folosi un calculator ca instrument de joc. În esență, regulile sunt foarte simple:

  • Obțineți rezultatul indicat.
  • Nu putem depăși limita maximă de mișcare.

Pentru fiecare calcul vom avea la dispoziție anumite numere și operații cu care va trebui să ne jucăm până obținem numărul indicat. În cele din urmă, jocul este mai mult un puzzle decât orice altceva, deoarece cunoștințele necesare în matematică sunt minime. Cheia este să-ți găsești drumul către obiectivul tău.

Un puzzle matematic care se agață

Deși poate părea un joc ușor în aparență, Calculator: The Game poate deveni un joc captivant ca puțini alții. Acest lucru este ajutat de un nivel moderat, dar în continuă creștere, unele efecte sonore plăcute și Clicky, animalul iubit al jocului. În plus, are o traducere spaniolă excelentă.

Descărcați QR-Code Calculator: Jocul Dezvoltator: Mașină simplă Preț: Gratuit

Dacă îți plac puzzle-urile și vrei să încerci ceva nou și să vezi cât de departe poți merge cu mintea ta privilegiată, nu ezita să arunci o privire la Calculator: The Game .

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .