Prima dezabonare și revizuirea camerei Doogee Shoot 1

Doogee este o marcă diferită. Dacă suntem în căutarea unui terminal de gamă medie cât mai ieftin posibil, este foarte probabil să avem peste drum un smartphone de la companie. Cu toate acestea, ceea ce face ca telefoanele Doogee să iasă în evidență este că fiecare nouă serie de smartphone-uri pe care le aduc pe piață are întotdeauna un „ceva” care le face speciale . Diferit de restul concurenților săi.

Unul dintre cele mai bune exemple este Doogee Shoot 1 , un smartphone care denotă grija cu care producătorul a tratat toate aspectele legate de dispozitivului camerei : camera dublă spate cu bliț dublu și un front-unghi larg aparat de fotografiat . Cunoașteți vreo altă marcă care oferă funcții similare pentru puțin peste 100 USD?

Deconectarea cutiei Doogee Shoot 1

Aștept deja că restul aspectelor telefonului, cum ar fi designul, ecranul și software-ul, însoțesc perfect marea cameră duală pe care ați văzut-o în acest Shoot 1, dar nimic mai bun decât să aruncați o privire la primul videoclip al unboxing-ului terminalului, astfel încât Să apreciem mai detaliat conceptul general al telefonului și senzațiile pe care ni le transmite:

După cum putem vedea în video, Doogee Shoot 1 are un ecran de rezoluție FullHD de 5,5 inci , procesor Quad Core MT6737T de 1,5 GHz, 2 GB RAM, 16 GB stocare internă, o baterie generoasă de 3300 mAh și, bineînțeles, :

  • O cameră frontală cu unghi larg de 8MP .
  • Cameră duală duală de 13MP + 8MP cu dublu bliț.

În acest moment am vorbi despre un telefon mobil care ar trebui să fie în jur de 150 de euro. Acesta este tocmai unul dintre punctele sale forte și, deși prețul său obișnuit este deja redus (123 EUR, aproximativ 129 USD pentru schimbare), în prezent putem obține un Doogee Shot pentru doar 106 EUR (sau 109 USD pentru a schimba ) . Un preț sincer dificil de învins pentru smartphone-urile cu caracteristici similare.

Cameră dublă și bliț dublu

Nu există nicio îndoială că camera este principalul punct forte al acestui terminal și nu este de mirare. Camera sa dublă din spate are 2 obiective, una de 13MP și una de 8MP , care îndeplinește sarcini de asistență. Funcția principală a camerei secundare nu este alta decât aceea de a capta informații despre profunzimea imaginii atunci când realizăm o fotografie cu diafragmă largă.

Când folosim modul diafragmă largă, avem opțiunea de a regla diafragma, ceea ce ne permite să obținem efecte bokeh de mare succes și de calitate . Efectul bokeh este tehnica fotografică care permite ca părțile imaginii să fie neclare (cum ar fi fundalul, de exemplu) prin obiectiv pentru a evidenția obiecte și oameni, iar aceasta este o funcție cu care putem lucra foarte confortabil cu acest terminal datorită calității superioare a obiectivelor sale.

Atenție, deoarece dacă într-o supraveghere acoperim oricare dintre lentile cu degetul, va apărea un avertisment pe ecran . Semnați că folosim o cameră duală cu toată legea.

Cameră frontală, 8MP 88 ° unghi larg și mod frumos

Camera frontală a Shoot 1 excelează, de asemenea, cu caracteristici imposibil de văzut în orice alt concurent de gamă. Lucrul normal ar fi să găsești o cameră de 5MP care să fie puțin mai mult decât funcțională, dar așa cum ți-am spus la început, Doogee a pus multă grijă și dedicare în camera Shoot 1 și arată: camera frontală are 8MP, cu un obiectiv de tipul unghi larg care atinge un unghi de vizualizare de 88 ° .

Datorită calității obiectivului, putem face și fotografii cu foarte puțin zgomot chiar și în situații de lumină slabă. Oferă opțiunea de a face fotografii când zâmbim și chiar un obturator de amprentă . Pentru a rotunji setul de funcții al camerei, acesta încorporează și detectarea feței , datorită căreia putem face „retușuri de frumusețe” cu un nivel incredibil de personalizare.

Aceste retușuri nu servesc doar pentru a ne îmbunătăți selfie-urile, ci ne permit, de asemenea, să schimbăm culoarea buzelor, să adăugăm fard de ochi, să schimbăm coafura și diferite tipuri de personalizări atât de populare în rândul femeilor tinere de astăzi. Pentru a vă face o idee, putem realiza chiar și o mărire a sânilor!

Nu există nicio îndoială că producătorul a lucrat foarte mult la dezvoltarea și dezvoltarea camerei selfie. Dovadă este faptul că este, de asemenea, capabil să se adapteze la culoarea pielii , mai ales dacă persoana din fața ei este colorată.

Opinia și soldul final al lui Doogee Shoot 1

Așa cum am menționat la început, Doogee Shoot 1 este primul smartphone din seria Shoot , care se remarcă prin raportul bun calitate-preț , oferind specificații tehnice la un preț dificil de egalat cu alți concurenți din gama (amintiți-vă că prețul său Este o sumă foarte strânsă de 106 EUR, aproximativ 109 USD pentru schimbare). Dar dacă trebuie să ne uităm la ceva despre acest Doogee Shoot 1, acesta este camera lui. O cameră superioară cu două lentile, dual-flash, cu efecte bokeh deosebite și o cameră selfie hipervitaminică, care este foarte greu de văzut în jurul acestor părți.

Aspecte pozitive

  • Finisaj solid și de calitate
  • Suport dual-SIM
  • MicroSD activat
  • Cameră dublă
  • Cititor de amprente pe față
  • Raport calitate-preț excelent

Aspecte negative

  • USB de tip C nu este acceptat
  • Vorbitori cam slabi

Ce părere ai despre Doogee Shoot 1? Pentru a vorbi despre acest lucru și despre orice alt subiect asociat, nu ezitați să treceți prin caseta de comentarii.

Doogee | Cumpărați Doogee Shoot 1

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .