Încărcați până la 50.000 de melodii gratuite în cloud și ascultați-le în flux

V-ați gândit vreodată să vă stocați întreaga discografie în cloud pentru a o putea asculta ulterior în streaming de pe orice dispozitiv ? În cazul meu, copiez întotdeauna foldere cu melodii dintr-un loc în altul: de la PC la mobil, de la mobil la laptop etc. Și dacă îmi schimb smartphone-ul, trei sferturi din același lucru. Nu există o modalitate mai practică de a rezolva toate acestea?

Încărcați până la 50.000 de melodii pe Google Play Music și ascultați-le în streaming și fără a plăti un euro

Există mai multe platforme muzicale care ne permit să încărcăm propriile melodii pentru a asculta streaming de oriunde. iTunes Match ne permite să încărcăm până la 100.000 de melodii la 9,99 euro pe lună, iar Amazon Music ne oferă 250 de melodii gratuit. Dar cel care ia cu adevărat tortul este Google Play Music : până la 50.000 de cântece total gratuite . Fără înșelăciune sau carton.

Încărcăm muzica stocată pe computerul nostru și o vom avea disponibilă în flux de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet . Cum funcționează exact?

Cum să încărcați melodii pe Google Play Music

Pentru a posta muzica noastră pe Google Play Music, nu este necesar să vă abonați sau să efectuați nicio plată pe platformă . La un moment dat, ne va cere numărul cardului de credit pentru a verifica țara de origine (chiar dacă nu plătim nimic pentru serviciu), dar putem, de asemenea, să evităm acest lucru.

Pașii de urmat sunt aceia:

  • Accesăm Google Play Music din browserul computerului nostru .
  • Ne vor oferi posibilitatea de a vă abona la o mică taxă. Selectăm „ Nu mulțumesc ” și „ Următorul ”.
  • Apoi, ne cereți să introducem numărul cardului dvs. de credit. Liniște! Putem rezolva acest lucru adăugând un cont Paypal (dacă astfel ne simțim mai în siguranță). Mai mult decât atât, dacă avem un anumit sold pe Google Play , nici măcar nu va trebui să facem acest lucru (puteți vedea cum să obțineți un sold gratuit pe Google Play AICI ).
  • În fereastra următoare selectăm „ Instalați Google Play Music ” pentru a instala pluginul web .
  • Selectăm „ Adăugați un folder ” sau trageți folderul care conține muzica noastră în browser.
  • Așteptăm să fie încărcate melodiile și gata!

De aici, putem asculta toată muzica de pe orice dispozitiv pe care o avem aplicația Muzică Google Play instalate, fie de la nostru Android terminale sau iPhone / iPad , și chiar din browser - ul PC - ul , dacă avem de web plug-in instalat.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .