Teme Android: Venom - Personalizați-vă telefonul mobil! - Androidul fericit

Filmul Venom a fost în cele din urmă lansat și, din câte se pare, criticii îl fac să cadă de pe măgar. Voi aștepta personal să o văd pentru a avea o părere despre asta (deși se spune că joacă în aceeași ligă ca Green Lantern, Daredevil și 4F ... vibrații proaste).

Ceea ce vă pot spune este că Venom este unul dintre personajele mele preferate Spider-man, motiv pentru care îi dedicăm această temă elegantă pentru Android. Vă reamintesc că toate pachetele de pictograme și widget-urile utilizate sunt gratuite și că, desigur, nu este necesar să avem telefonul mobil înrădăcinat sau lucruri ciudate pentru a ne personaliza telefonul în felul următor.

Personalizați-vă Androidul cu tema Venom

Acest mic GIF pe care îl vedem mai sus corespunde temei menționate mai sus Venom. Este o temă întunecată, cu icoane transparente din sticlă și câteva widget-uri care îi conferă o anumită senzație deNew York ”.

Lansator

Lansatorul folosit este Nova Launcher , unul dintre preferatele mele pentru aceste tipuri de setări. Nova este configurat cu o defilare infinită în formă de cub, aspect întunecat și un sertar pentru aplicații care se deschide glisând în sus de la doc.

Descărcați QR-Code Nova Launcher Dezvoltator: TeslaCoil Software Preț: Gratuit

Icoane

Pachetul de pictograme utilizat este „ Glass Pack Free ”. Există, de asemenea, o versiune plătită a aceluiași pachet, dar cu versiunea gratuită avem mai mult decât suficient.

Widgeturi

Pentru acest subiect am inclus 2 widget-uri:

  • Căutare Google : acest widget este disponibil în catalogul  Ocea pentru KWGT și numele său este „K ustom 36 ”.
  • Ziua, ora, ora și bateria : acest alt widget intră, de asemenea, în repertoriul Ocea și se numește " Kustom 37 ".

Pentru a aplica widgeturile Ocea pentru KWGT, este necesar să instalați editorul de widgeturi  KWGT Kustom Widget Maker .

Tapet

Tapetul Venom poate fi găsit în Zedge , o aplicație foarte populară, care are o mulțime de imagini de fundal și alte elemente de personalizare și este complet gratuită.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .