Chuwi H12: Tablet PC cu ecran de 12 "2K și o baterie puternică

Chuwi este o companie fondată în 2004 în Shenzen (China) și este specializată în dezvoltarea și producția de PC-uri și roboți de curățare. Dar ceea ce Chuwi iese în evidență este în fabricarea de tablete și hibrizi 2-în-1. Cu mai multe modele de pe piață (Chuwi V8, Chuwi Hi8, Chuwi Hi10), astăzi ne vom concentra atenția asupra vârfului de lance al companiei. , Chuwi H12 . Un Tablet PC 2-în-1 cu Windows 10 și Android 5.1, cu un ecran imens de 12 inci de o calitate cu adevărat remarcabilă.

Recenzie Chuwi H12: un 2-în-1 de o calitate incontestabilă

Chuwi H12 este partea de sus a gamei , în linia casei de Tablet PC - uri. Cu un preț de doar aproximativ 200 de euro , acesta oferă funcții mai mult decât atractive. Poate fi o alternativă excelentă pentru cei care doresc ceva puțin mai mic decât un ultrabook , dar au nevoie de ceva mai puternic și mai productiv decât o simplă tabletă cu sistem Android .

Afișare și design

Unul dintre punctele forte ale H12 este ecranul său incredibil IPS de 12 inci și rezoluția 2K de 2160 × 1440 pixeli . Ne confruntăm cu un ecran mare, superior majorității tabletelor și, datorită calității imaginii sale, realizează combo-ul perfect: dimensiune și imagine de înaltă definiție.

En cuanto al diseño, el Chuwi H12 cuenta con un cuerpo metálico unibody de color gris, que si bien no da esa sensación premium que podemos obtener con otros dispositivos de gama alta (tengamos en cuenta que no estamos ante un Macbook), resulta más que convincente. Sobre todo, teniendo en cuenta el hardware que acompaña al Chuwi H12, fabricado con componentes de una calidad superior a la media.

Potencia y rendimiento

Partea de sus a gamei casei Chuwi se mândrește cu un procesor Intel Atom-X5 cu 64 de biți la 1,84 GHz și tehnologie de 14 nm, care este însoțit de o memorie RAM de 4 GB DDR3L . Pentru a muta grafica, au optat pentru o generație a VIII-a Intel HD 500MHz GPU , datorită căreia putem juca fluent jocuri precum Diablo III sau HearthStone (grafică de nivel mediu, da).

În plus, încorporează 64 GB de stocare internă , cu care ne putem bucura atât de Android 5.1, cât și de un Windows 10 100% funcțional și care ne va ajuta să fim mai productivi atunci când lucrăm cu aplicații și instrumente de birou. Cum nu putea fi altfel, are și suport pentru tastatură. Includerea camerei, da, este doar personală, cu o definiție destul de corectă de 5.0MP (caracteristică destul de comună, pe de altă parte, în majoritatea tabletelor de nivel mediu).

Baterie

Autonomia este un alt punct forte al lui Chuwi H12. Nu suntem obișnuiți să vedem baterii de 11000 mAh în aceste tipuri de tablete, iar acest lucru este o dovadă. Putem naviga, asculta muzică și lucra timp de 7 ore în liniște și fără a fi nevoie să conectăm cablul de alimentare.

Porturi și conectivitate

Un alt factor cu care Chuwi se poate mândri este conectivitatea sa. Spre deosebire de alte dispozitive cu caracteristici similare, H12 are un număr mare de porturi. Porturi MicroHDMI, USB 2.0, USB 3.0 și microUSB, precum și un cititor de carduri, mufă pentru căști și un al doilea difuzor . În acest sens, nu are nimic de invidiat pe majoritatea laptopurilor de astăzi.

Preț și disponibilitate

Chuwi H12 are un preț care este de obicei în jurul valorii de 250 de dolari (aproximativ 230 euro), dar este în prezent în vânzare și putem obține pentru 229.99 dolari , aproximativ 206 de euro pentru o schimbare.

Pe lângă acest model, putem găsi reduceri la alte tablete Chuwi pe site-ul GearBest .

Dacă vă gândiți să faceți saltul către o tabletă mai puternică, care vă permite să lucrați cu Windows, acest Chuwi H12 îl face foarte ușor.

GearBest | Reduceri la dispozitivele Chuwi

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .