Cum să rezolvați calculele matematice complexe cu telefonul mobil

Am descoperit recent că Android are câteva aplicații destul de puternice pentru rezolvarea problemelor complexe de matematică . Mi-aș dori să fi întâlnit oricare dintre aceste aplicații acum câțiva ani, când mă luptam să trec Calcul și statistici la facultate. Câte bătăi de cap m-ar fi salvat!

Aplicațiile la care mă refer se numesc Fraction Calculator și Myscript Calculator , două aplicații gratuite pentru Android care promit să lase clasicele calculatoare științifice ale unei vieți în apă.

Calculatorul fracțiunilor, rezolvarea fracțiilor nu a fost niciodată atât de ușoară

Fraction Calculator este o aplicație dezvoltată de Mathlab și este o adevărată încântare să vă văd rezolvând fracțiuni și chiar probleme de algebră în timp real . Aplicația ne spune doar valoarea lui X sau Y într-o ecuație, dar dezvoltă soluția pas cu pas, devenind un instrument educațional de prim rang.

Aplicația acceptă operații aritmetice (+, -, *, /, ÷), simplificarea fracțiilor, ecuații liniare și sisteme de ecuații, polinoame, inegalități raționale și multe altele. Este o bijuterie de salvare a vieții atunci când rămânem blocați cu temele de matematică.

Descărcați QR-Code Fraction Calculator + Math Dezvoltator: Mathlab Apps, LLC Preț: gratuit

Calculator Myscript, rezolvarea problemelor matematice cu mâna liberă

Myscript Calculator este o altă aplicație uimitoare capabilă să rezolve chiar și cele mai complexe probleme. Cosinusii, tangențele, logaritmii sau exponențialele nu sunt rezistente la acesta . Marele său avantaj este că putem scrie problema direct pe ecran, ca și când am scrie cu mâna liberă sau am desenat un desen.

Cu Myscript putem rezolva probleme de trigonometrie (cos, sin, tan), trigonometrie inversă (aso, asin, atan), logaritmi (ln, log), constante (π, e), paranteze, rădăcini pătrate, exponențiale și valori absolute, între alții. Simplu cât de puțini și cu un potențial imens.

Descărcați QR-Code MyScript Calculator Dezvoltator: MyScript Preț: Gratuit

2 aplicații incredibile total recomandate , în special pentru studenții cu diferite discipline de matematică și inginerie. Dacă avem nevoie de puțin ajutor pentru a efectua aceste calcule care ne rezistă atât de mult, atât Calculatorul fracțiunii, cât și Calculatorul Myscript sunt 2 instrumente care vor deveni, fără îndoială, indispensabile terminalului nostru Android.

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .