UMIDIGI S2 Pro în analiză, mobil cu 6 GB RAM, 128 GB și 5100 mAh

UMIDIGI, cunoscut anterior pur și simplu sub numele de UMI, este un brand care sa mutat întotdeauna cu mare ușurință în gama medie mai premium. Fără a exclude unele propuneri mai accesibile, adevărul este că este un producător care domină ca puțini alții acela de „a da mai mult pentru mai puțin”. UMIDIGI S2 Pro este cea mai recentă invenție de către companie pentru a furniza un terminal compatibil cu o mulțime de mușchi.

Analiza UMIDIGI S2 Pro, versiunea „hardcore” a UMIDIGI S2

UMIDIGI S2 Pro este versiunea de hipervitamină a UMIDIGI S2 , cu o creștere a puterii în ceea ce privește memoria RAM, procesorul și spațiul de stocare. Chiar și camera a fost optimizată, oferind un dispozitiv capabil să se confrunte cu alte terminale remarcabile din gama medie-înaltă actuală, cum ar fi noul Oukitel Mix 2 sau Vernee Mars Pro.

Proiectare și afișare

În ceea ce privește ecranul, versiunea Pro a UMIDIGI S2 oferă o îmbunătățire substanțială în ceea ce privește calitatea. Deși păstrează în continuare dimensiunea de 6 inci, rezoluția este extinsă la 2160x1080p (Full HD +).

Protejat de Corning Gorilla Glass 4 , afișajul, fabricat de SHARP, oferă un raport de aspect de 18: 9. Acest lucru ne permite să conținem un ecran de 6 ”în spațiul pe care l-ar ocupa un smartphone obișnuit de 5,5 inci. Sau ceea ce a fost același, un raport ecran-corp de 90% (procentajul ecranului în raport cu corpul terminalului) .

//youtu.be/OenZA3k5TBw

Un alt punct culminant în ceea ce privește fabricarea terminalului este tehnologia sa de protecție, cu o nano-acoperire care protejează dispozitivul de stropi, apă și praf.

Puterea și performanța

Intrând în corpul S2 Pro, găsim răchită mai mult decât satisfăcătoare. Pe de o parte, avem un procesor Helio P25 Octa Core care rulează la 2,6 GHz , 6 GB RAM și 128 GB stocare internă extensibilă! Cineva mă corectează dacă nu, dar cred că este primul smartphone cu o cantitate atât de mare de spațiu intern pe care îl putem găsi în gama de preț a unei game medii. Foarte puțină concurență în acest sens.

Pe de altă parte, sistemul funcționează sub Android 7.0 și, în general, putem spune că este un telefon mobil cu multă mușchi. Unul dintre cele mai bune SoC-uri Mediatek împreună cu un RAM bestial care oferă una dintre cele mai bune experiențe la nivel de fluență și execuție pentru utilizatorii cărora le plac acest tip de terminale de origine asiatică.

Camera și bateria

Camera UMIDIGI S2 Pro pariază pe un obiectiv triplu. O cameră duală de 13.0MP + 5.0MP din spate cu bliț și focalizare automată și o cameră frontală puternică de 16.0MP, care este întotdeauna apreciată de iubitorii de selfie-uri.

În ceea ce privește bateria, găsim un impresionant 5100mAh . O autonomie foarte dificilă de egalat și cu ani lumină înaintea tuturor concurenților săi de gamă. În mod normal, dezavantajul introducerii unor baterii atât de mari este că greutatea terminalului crește considerabil, dar acesta este un efect secundar pe care nu îl vedem în S2 Pro. Noul telefon UMIDIGI rămâne la o surpriză de 188g. Cum au făcut-o?

Alte funcționalități

UMIDIGI S2 Pro are un port USB Type-C , Bluetooth 4.0, un slot pentru card micro SD și Dual SIM (Nano + Nano). În plus, acceptă rețele FDD-LTE, GSM, WCDMA (2G / 3G / 4G) și WiFi 802.11a / b / g / n.

Preț și disponibilitate

Noul UMIDIGI S2 Pro este deja în faza de pre-vânzare și are un preț de 299,99 USD, aproximativ 255 euro la schimbare , pe GearBest. Un terminal pentru iubitorii celui mai premium mid-range al momentului.

Trebuie reamintit faptul că UMIDIGI S2 are și un model mai ieftin , cu 4 GB RAM și 64 GB stocare și un ecran de 1440x720p, disponibil la un preț de 185,99 USD, aproximativ 158 euro pentru schimbare.

În orice caz, un întreg terminal de care să ții cont și un pariu sigur pentru UMIDIGI cu care să faci față unui 2018 care este mai interesant ca niciodată. La rândul meu, fără îndoială, am rămas cu acea baterie incredibil de slăbită și greutatea redusă pe care producătorul a reușit să o încadreze - fără a uita cei 6 GB de memorie RAM și cei 128 GB de spațiu intern, care sunt un adevărat deliciu.

GearBest | Cumpărați UMIDIGI S2 Pro

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .