Vernee Mix 2: clona Mi Mix 2 cu cameră duală din spate și 4200mAh

Xiaomi Mi Mix 2 provoacă senzație și cu un motiv întemeiat. Acesta este probabil unul dintre cele mai bune 4 sau 5 telefoane existente astăzi și nu sunt multe care să reziste. Vernee Mix 2 este ceea ce putem numi o „clonă” a Xiaomi Mi Mix 2 și adevărul este că nu este deloc rău dacă ceea ce căutăm este un smartphone cu un design similar, caracteristici decente și un preț mult mai accesibil .

Vernee Mix 2 în analiză: cea mai bună clonă a Xiaomi Mi Mix 2?

În recenzia de astăzi analizăm Vernee Mix 2 , un telefon mid-range cu un design premium, baterie mare și o mică surpriză sub forma unei camere duble din spate - singurul lucru care i-ar fi lipsit modelului Xiaomi pentru a umili și mai mult restul lumii. concurenții tăi anul acesta.

Proiectare și afișare

Cea mai uimitoare secțiune a designului Vernee Mix 2 este, fără îndoială, ecranul său infinit. Raportul ecranului este de 93,07% , are o rezoluție Full HD + (2160 x 1080p, 18: 9) și o dimensiune de 6 inci.

În scopuri practice, deși este un smartphone de dimensiuni medii, este mai asemănător cu un telefon clasic de 5,5 inci, deoarece absența practică a cadrelor vă permite să aveți mai mult ecran în același spațiu fizic.

În ceea ce privește restul designului, găsim un finisaj cu margini metalice și o carcasă de sticlă lustruită care conferă terminalului o notă cu adevărat elegantă. Detectorul de amprente, cum nu ar putea fi altfel, este situat în partea din spate a Mix 2.

Pe scurt, o clonă a Xiaomi Mi Mix 2 destul de reușită în secțiunea estetică.

Puterea și performanța

În ceea ce privește hardware-ul Vernee Mix 2, terminalul are un procesor Octa Core MTK6757CD (Helio P25) de 2,5 GHz, GPU Mali T880, 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare intern (extensibil până la 128 GB cu cardul). Are Android 7.0.

La nivel de performanță, am putea spune că ne aflăm în zona superioară-mijlocie a mesei, cu un dispozitiv capabil să gestioneze aplicații și jocuri grele într-un mod stabil și cu o experiență a utilizatorului care ar trebui să fie printre cele mai bune din gama medie. Nu vorbim despre un titan, dar este cu siguranță o piesă de hardware de luat în considerare.

Camera și bateria

În secțiunea artistică găsim prima cameră duală SONY IMX 258 de 13MP inclusă într-un terminal Vernee . O cameră excelentă cu 2 obiective de 13 megapixeli, deschidere F2.0, unghi larg și stabilizator optic (OIS). Pe partea din față, pe de altă parte, vom avea o cameră selfie de 8MP cu modul beauty .

Un alt punct „fierbinte” al acestui Vernee Mix 2 este bateria sa. Terminalul are o rezervă de putere de 4200 mAh cu încărcare rapidă. O cifră care, deși este mare, servește pentru a face față mai bine consumului unui ecran la fel de mare ca cel al acestui Mix 2.

În mod normal, terminalele cu ecran infinit nu încorporează de obicei o baterie atât de puternică, deci, în acest sens, este un punct în favoarea acestuia.

Alte caracteristici

Acest smartphone are o conexiune 2G: GSM 850/900/1800 / 1900MHz, 3G: WCDMA 900 / 2100MHz și 4G: FDD-LTE 800/900/1800/2100 / 2600MHz.

În plus, are Dual SIM (nano + nano), port micro USB, conexiune Bluetooth 4.0, GPS, senzor de lumină ambientală, E-Compass, senzor de gravitație, giroscop și senzor de proximitate. Are o greutate de 205gr. Și dimensiunile de 15,78 x 5,77 x 0,82 cm.

Preț și disponibilitate

Vernee Mix 2 este deja în faza de pre-vânzare, și în perioada 9 octombrie și 15 poate fi obținută pentru $ 169.99, aproximativ 144 de euro la schimbare , pe GearBest. Începând cu acea dată, prețul său oficial va fi de 219,99 USD (aproximativ 187 EUR).

Adevărul este că dintre toate smartphone-urile „fără ramă” care au ieșit până acum este unul dintre cele mai echilibrate, atât în ​​ceea ce privește prețul, cât și calitatea. Asta fără a lua în calcul designul care emulează marele Xiaomi Mi Mix 2, un factor care pentru mulți utilizatori este cu siguranță un plus important.

GearBest | Cumpărați Vernee Mix 2

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .