Cum se descarcă și se instalează Google Play Store pe orice dispozitiv Android

Magazinul Play Google este magazinul oficial pentru aplicații, jocuri și conținut de pe Android. Este adevărat că există alte depozite de aplicații pentru mobilul nostru, dar pur și simplu după catalog și volum, Google Play este cu siguranță cel mai important.

Cu toate acestea, Google Play este actualizat destul de des și este posibil ca noile modificări care sunt implementate să aibă timp pentru a ajunge la dispozitivul nostru. Poate chiar și cele mai recente versiuni au o eroare și nu funcționează așa cum ar trebui în terminalul nostru. Sau că am dezinstalat din greșeală magazinul de aplicații. S-au întâmplat lucruri mai ciudate ...

Pentru aceste situații, avem nevoie de o versiune funcțională a Magazinului Google Play. Fie versiunea mai nouă, fie una puțin mai veche. Apoi, vom vedea cum să-l descărcați și să-l instalați corect pe orice Android.

Cum se descarcă și se instalează Google Play pe orice terminal Android

În cazul în care dorim să actualizăm Play Store-ul, primul lucru pe care trebuie să-l facem este să verificăm versiunea pe care am instalat-o pe computerul nostru . Pentru asta:

 • Deschidem Google Play.
 • Afișăm meniul lateral și facem clic pe „ Setări ”.
 • La final vom vedea o secțiune cu numărul versiunii Play Store.

La momentul scrierii acestui post, cea mai recentă versiune este 11.4.15 (date care vor fi, fără îndoială, învechite în câteva zile).

Înainte de a instala o versiune mai nouă așa cum vom face mai jos, va trebui, de asemenea, să ne asigurăm că telefonul nostru este compatibil cu cele mai recente versiuni ale Magazinului Play . Foarte probabil, pe de altă parte, dacă nu avem un telefon mobil foarte vechi.

Descărcați APK-ul de pe Google Play

Acum, cum putem instala o aplicație fără a intra în Google Play? Foarte ușor, prin instalarea unui fișier APK pe Android . Fișierele APK sunt ca pachetele de instalare .EXE pe care le folosim în Windows.

De unde putem descărca versiunile vechi și recente ale Magazinului Play? În aceste cazuri, cel mai bine este să recurgeți la surse sau biblioteci de aplicații de calitate și fiabile, cum ar fi APK Mirror .

Cel mai bun lucru despre APK M; irror este că toate APK-urile sunt versiuni oficiale.

În acest LINK aveți o listă actualizată a tuturor versiunilor care sunt publicate în mod constant în format APK. Descărcările sunt gratuite și nu necesită nicio înregistrare.

Instalarea Magazinului Play direct pe mobil

Dacă avem deja APK-ul de care avem nevoie, îl putem instala doar. Înainte de a începe, este posibil să dorim să activăm instalarea fișierelor APK pe dispozitiv. Mergem la „ Setări -> Securitate ” și activăm fila „Surse necunoscute”.

Odată ce ați făcut acest lucru, trebuie doar să deschidem APK-ul din Google Play Store pe care tocmai l-am descărcat. În timpul instalării este posibil să primim un avertisment de securitate. Spunem da tuturor și mergem înainte.

Gata, avem deja magazinul Google Play instalat pe Android.

Cum se instalează Google Play de pe PC

Dacă nu avem WiFi sau nu vrem să cheltuim date, putem face același proces și de pe computer.

 • Descărcăm APK-ul corespunzător din APK Mirror.
 • Activăm instalarea de aplicații din surse necunoscute în terminal.
 • Conectăm dispozitivul la computer prin USB.
 • Copiem fișierul APK pe telefon.
 • Deschidem un manager de fișiere. Localizăm folderul în care am lăsat APK-ul și executăm instalarea.

Aveți probleme în Google Play Store?

Cadrul Google Services este un serviciu care permite Google Play să comunice cu aplicațiile pe care le-am instalat pe telefon și să caute actualizări etc. Dacă avem probleme în magazin sau nu primim actualizări, este posibil ca unul dintre aceste servicii să nu mai funcționeze.

Pentru a rezolva acest tip de problemă putem efectua o curățare a cache-ului , atât pentru „Magazin Google Play”, cât și „Servicii Google Play”.

 • Mergem la „ Setări -> Aplicații ” din meniul de setări al telefonului.
 • Căutăm aplicația „ Magazin Google Play ” și facem clic pe ea.
 • Mergem la „Stocare” și selectăm „ Șterge memoria cache ”.
 • Repetăm ​​același proces cu aplicația „ Servicii Google Play ” .

Și asta e tot pentru astăzi. Orice adnotare sau interogare, ca întotdeauna, ne vedem în zona de comentarii!

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .