Chuwi Hi8 Air, cel mai ieftin tablet PC cu boot dual (Windows + Android)

Când vorbim despre tablete și tablete PC, le clasificăm întotdeauna în 2 tipuri. Pe de o parte, avem tabletele care rulează Android și, pe de altă parte, cele mai recente, care rulează sub Windows 10. Chuwi Hi8 Air , totuși, se încadrează în al treilea grup: tabletele cu boot dual .

În recenzia de astăzi am vorbit despre una dintre cele mai recente versiuni ale lui Chuwi, Chuwi Hi8 Air. O tabletă de 8 inci cu procesor Intel și boot dual (Windows 10 și Android 5.1) la un preț extrem de competitiv: mai puțin de 100 de euro.

Chuwi Hi8 Air în revistă, o tabletă de buzunar ieftină și versatilă

Chuwi Hi8 Air este o tabletă de nivel mediu , cu hardware care nu este deosebit de orbitor, dar care știe să-și joace cărțile foarte bine, oferind un dispozitiv extrem de interesant și bine îngrijit. Mai presus de toate, dacă ceea ce căutăm este o tabletă mică la un preț accesibil.

Proiectare și afișare

HI8 Air este o tabletă cu ecran LCD de 8 inci cu rezoluție Full HD (1920x1080p), laminat OGS și un raport de aspect de 16:10. Adică, un ecran puțin mai larg decât în ​​mod normal, cu o calitate a imaginii foarte bună.

Prezintă un design complet metalic, cu o grosime de doar 8mm și o greutate de 312gr. Incorporează o cameră pe spate și are un port micro USB, slot pentru card micro SD, micro HDMI și mufă pentru căști de 3,5 mm. Un finisaj consistent, în concordanță cu restul dispozitivelor Chuwi.

Puterea și performanța

Chuwi Hi8 Air echipează hardware destul de atractiv. Pe de o parte, avem un procesor Intel Cherry Trail x5-Z8350 Quad Core care rulează la 1,44 GHz, procesor Intel HD Graphic (Gen8), 2 GB RAM și 32 GB stocare internă extensibilă. Toate acestea cu stimulentul mare care este sistemul său dual cu Windows 10 și Android 5.1 . Are conexiune WiFi și Bluetooth și acceptă USB OTG.

Să spunem că nu sunt o componentă pentru multe lăudări. Nu este un dispozitiv pentru editare intensă sau pentru a juca jocuri super puternice. Cu toate acestea, oferă o mare versatilitate, permițându-vă să profitați de cele două sisteme de operare principale ale ecosistemului tabletelor. Putem instala clasicele programe Windows pentru birou și cele mai frecvente aplicații și jocuri Android, toate pe același dispozitiv. Acesta este de departe aur pur.

Fără îndoială, totul ar fi mult mai frumos cu 3 sau 4 GB de memorie RAM, dar amintiți-vă că ne confruntăm cu un procesor Intel de 8 inci care este de-abia în jur de 100 de euro. Și în acea zonă este o tabletă care poate face multe daune concurenților săi.

Camera și bateria

Când vine vorba de cameră, acest Hi8 Air de la Chuwi urmează aceeași cale ca majoritatea tabletelor. Un obiectiv normal pentru utilizare sporadică cu rezoluție de 2MP, atât pe spate, cât și pe față.

Bateria, la rândul său, are o capacitate de 4000mAh . O cifră echilibrată pentru un dispozitiv compact.

Preț și disponibilitate

Chuwi Hi8 Air tocmai a fost prezentat în societate și poate fi obținut deja la un preț redus de 119,99 USD, aproximativ 99 de euro pentru schimbare , pe GearBest. Această promoție va fi activă în perioada 5 - 12 februarie, cu o husă de protecție gratuită pentru primele 200 de unități.

Apoi, tableta se va bucura de o ofertă flash care își va lăsa prețul la 129,99 dolari, aproximativ 105 euro. Începând cu acea dată, prețul său oficial va fi de 139,99 USD , aproximativ 113 la schimbare.

Pe scurt, ne confruntăm cu o tabletă de buzunar cu ecran și finisaje de calitate a cărei cea mai mare virtute este aceea de a putea alege între Android și Windows în funcție de nevoile noastre în orice moment. În plus, acesta fuge de procesoarele obișnuite Mediatek și oferă ieșiri OTG și HDMI. Nu sunt multe dispozitive care să poată oferi acest lucru la acel preț. O tabletă de luat în considerare.

GearBest | Cumpărați Chuwi Hi8 Air

Aveți Telegram instalat? Primiți cea mai bună postare din fiecare zi pe canalul nostru . Sau, dacă preferați, aflați totul de pe pagina noastră de Facebook .